Fashion&Beauty

Scrisoare către Moș Crăciun

13/12/2016

Dragă Moș Crăciun,

A trecut ceva vreme de când nu ți-am scris, au trecut chiar câțiva ani, timp în care eu m-am schimbat mult și dorințele mele tot. Foarte mult 🙂

Dacă anterior îmi doream lucruri materiale exacte, uneori chiar exagerate, acum am ajuns să vreau cu totul altceva. O fi bine sau rău, nu știu…

Deși aparent îmi doresc lucruri banale, sunt lucruri (sau mai degrabă nici sunt lucruri) greu de obținut și de menținut: sănătate, fericire, împlinire…

Nu voi mai lungi vorba prea mult și-ți voi spune ce-mi doresc, mai exact, în acest an.

Fiind femeie și conștientizând ce înseamnă asta cu bune și rele, așa vrea ca tu Moș Crăciun să îmi îndeplinești o dorință specială – dorința ca mai multe femei din Moldova să fie sănătoase și fericite, să aibă sâni frumoși și, cel mai important, sănătoși, beneficiind de mamografii gratuite, grație banilor oferiți de Avon din vânzarea produselor roz și albastre.

Mă adresez la tine, Moș Crăciun – TU cel care citești acum aceste rânduri și care poți dărui și aduce fericire.

În prag de sărbători te provoc să te implici în campaniile sociale ale Avon, să faci un cadou dublu – să cumperi ție sau unei femei dragi bijuterii, portfard, jucărie de pluș, umbrelă,  o cană sau oricare alte produse roz și albastre, pe care le găsești la 140-141 din actuala broșură Avon, iar banii achitați vor fi donați către o altă femeie.

În 2016, peste 600 de femei din mai multe localități din țară au primit în dar o mamografie gratuită și astfel vor putea preveni cancerul de sân, iar în cazurile mai puțin fericite, cel puțin – vor ști să se trateze…

Am scris și anterior la tema cancerului de sân, puteți vedea articolul aici: date statistice, cum să faci verificări și ce trebuie să știi despre acest tip de cancer atât de frecvent, din păcate.

Dragă Moș Crăciun, te îndemn să-mi îndeplinești dorința mea și a zeci, mii, sute de mii de femei din țara noastră, care vor să fie sănătoase pentru a fi fericite pe deplin.

Așa că te îndemn fii generos și să cumperi cadouri de Crăciun pentru femeile dragi și donează banii – „Un cadou de Crăciun, o donație pentru sănătate!”, iar pentru ca să poți face acest gest mult mai ușor – mă poți contacta pe mine pentru a plasa comanda de produse roz sau albastre – pe Facebook, Instagram sau aici, în comentarii.

Sper că dorința mea va deveni realitate și în 2017 cel puțin o mie de femei vor merge la o consultație profesionistă la mamolog, în mod gratuit, grație produselor sociale Avon.

avon

P.S. Eu deja am aceste superbe bijuterii și o umbrelă cu fundițe albe, care, pe timp de ploaie, devin roz.

rozz (4)
Cercei și colier roz Avon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *