Fashion&Beauty | Offline

Frumusețea va salva…femeile

23/05/2016

O vorbă celebră spune că ”frumusețea va salva lumea”. În postarea mea, o voi parafraza și voi spune – ”frumusețea va salva femeile”, iar mai jos veți înțelege de ce.

Deși e o temă mai puțin pozitivă, e una despre care trebuie să vorbim tot mai mult și mai cu seamă e o boală pe care trebuie să o prevenim, nu să ajungem să o tratăm. Cancerul glandei mamare este al doilea cel mai frecvent tip de cancer în Republica Moldova. Potrivit unui material, aproape 900 de femei din Republica Moldova dezvoltă anual cancer la sân, iar cam 10 la sută dintre acestea pierd lupta cu boala chiar în primul an de la depistarea maladiei, cauza principală fiind diagnosticarea tardivă a bolii.

Pentru a nu descoperi prea târziu boala sau a trăi cu ideea că ”nu am de unde face cancer la sân” este necesar un control în fiecare lună și anume:

Autoexaminarea sânilor. Durează maxim 10 minute și se efectuează în primele 10 zile ale ciclului, cel mai bine în ziua 7-a – a 10-a. Cum anume se face, găsiți aici

Consultație la mamolog și ecografie. În cazul în care depistați ceva în neregulă, modificări în țesutul glandei mamare, adresați-vă la medic pentru examinare clinică la mamolog și o ecografie, pentru a vă asigura nu e nimic grav sau dacă, din nefericire, este ceva – să fie depistat în timp util.

Anume cu un astfel de îndemn, dar și cu multă susținere, vine Avon către femei. În acest sens, în broșuri veți găsi produse cu fundiță roz, dar și cu recomandarea de a avea grijă și preveni cancerul glandei mamare. Cumpărând produsele roz, cu fundiță roz, veți contribui la sănătatea ființelor dragi. Banii obținuți de Avon din vânzarea acestor produse sunt donați.

av

Până acum Avon a donat aproximativ 70 000 euro în susținerea victimelor cancerului la sân, dar și a victimelor violenței domestice (donații – din produse cu semnul infinitului, culoare albastră).

Eu ador cerceii, așa că am decis că cumpăr un set cu trei perechi de cercei și un colier finuț cu inimioară și fundiță roz. Mă bucur că, deși nu e mult, banii mei vor fi donați și sper că vor preveni un caz de cancer al glandei mamare. Și mă bucur de faptul că pot fi frumoasă și ajuta alte femei în acest mod. De altfel, eu respect toate acele verificări și proceduri, despre care v-am scris mai sus. Și tare sper că și voi faceți la fel 🙂

Pe lângă bijuterii, mai puteți achiziționa pixuri, portfard, umbrelă, jucării de pluș, cană termo.

roz

Această postare și îndemnul de mai sus nu e doar pentru femei, ci și pentru bărbați. Și ei pot cumpăra produse, pe care le pot face cadou femeilor dragi, și cel mai important este să le amintească femeilor din viața lor permanent cât de necesară e autoexaminarea, consultația la mamolog și/sau ecografia periodică.

Știu și femeile, dar și bărbații faptul că: Femeile cele mai frumoase sunt cele sănătoase!

Vă las fotografii, realizate de Andrei Boguș, cu produsele achiziționate de mine, cu cauză nobilă.

rozz (5) rozz (6) rozz (7) rozz (1) rozz (2) rozz (3) rozz (4) rozz (8)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *