Fashion&Beauty | Offline

It’s all about dots

23/05/2018

În ultimele luni am scris doar câteva postări pe blog, deși am spus că voi scrie un articol cu locuri de vizitat și recomandări în Mauritius, unul similar din Austria – Viena, iar între timp am mai fost în Italia – la Parma și Modena. Și urmează altele 🙂 Despre toate am ce scrie și, cred că, sunt lucruri utile și interesante, pentru cei care urmează să meargă încolo, pentru cei curioși și pasionați de călătorii și pentru cei, care prin Google search (mă bucur că sunt tot mai mulți și mai mulți), ajung pe blogul meu și citesc postările din diverse destinații.

Și să vă zic… De ce nu prea mai scriu (că tot mai primesc așa întrebări uneori)? Păi, e simplu 🙂 Din lipsă de timp, din fixarea altor priorități, iar uneori chiar din lipsă de dorință sau inspirație, de oboseală de scris 🙂 Blogul rămâne un frumos jurnal de amintiri, fotografii și călătorii și așa va continua să fie, deși mi-aș dori să găsesc echilibrul între munca de jurnalist, blog, multe alte priorități și activități personale.  Și cea mai mare problemă, de mai bine de 2 luni e… campania electorală :), timpul e foarte limitat, iar job-ul ocupă cea mai mare parte a zilei, iar seara preferabilă e relaxarea. În toamnă va fi la fel, chiar mai complicat. 

Totuși, sper că, în timpul verii, blogul va primi ceva mai mult timp și atenție ca să duc la bun sfârșit articolele începute și să scriu pe noi subiecte ce mi-au fost sugerate și poate să vin cu ceva schimbări – niște rețete noi de desert, poate ceva fashion, recomandări pentru vară 🙂 sau poate aveți careva sugestii. Plus că, urmează noi călătorii cu „miros de mare” 🙂

Vreau să închei postarea cu un accent fashion, pe această rochie. Că tot am făcut astăzi dimineață fotografii (foarte puține :D), cu Constantin Grigoriță… Mai ales că, îmi place mult rochia asta maxi, cu buline mari,  vaporoasă, foarte comodă, ușoară și potrivită pentru vremea de acum 🙂 Plus că, poți încălța, practic, orice, când ești în ea. Rochia e Shein. Sandale – H&M.

EN. I am in love with this tie neck bow polka dot maxi Dress from Shein. It’s elegant, romantic and comfortable in the same time.You can wear it with heels, flats or sandals from H&M. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *