Fashion&Beauty

Casual cherry moment

29/05/2018

Săptămâna trecută, în sfârșit, după câțiva ani 🙂 am ajuns să mănânc cireșe direct din copac, așa ca în copilărie. Că tot a fost ocazia, am făcut și câteva fotografii… în maxim 10 minute. Desigur că frumusețea lor e în cireșe și culoare, în roșu și verde.

Copacul de cireșe involuntar a amintit despre experiența de furat cireșe a lui Nică din „Amintiri din Copilărie”. Adevărul e că și eu am furat cireșe în copilărie 🙂 bine că pentru asta nu te arestează 😀 Împreună cu o prietenă, pe la 7-8 ani, urmăream cireșele vecinilor și când se coceau, acestea fiind primele din mahala, urcam pe gard, apoi în copac și mâncam ce apucam – și mai coapte, și mai verzi, dar tare bune erau, cele mai bune. Cireșele de pe copacii din ogrăzile noastre se coceau un pic mai târziu, dar până atunci ne potoleam noi pofta… De fapt, și vecinii cunoșteau că noi, și nu doar noi :), ne mai „plimbăm” prin copac. În ultimii ani, nu am mai mâncat cireșe direct de pe copac, e un fel de lux…pe care nu ți-l permiți 😀 și, aici, în Chișinău, nu am vecini cu cireși 😀

P.S. Am purtat o ținută casual – bluză off-shoulder corai și pantaloni negri cu alb – ambele h&m, iar tenișii sunt LC Waikiki, dar găsiți similari și H&M, Asos sau chiar la Oldcom. Asta nu înseamnă că transform blogul în unul de modă :D, ci doar că voi încerca uneori să public astfel de articole… în limita posibilităților :), or nu am nici aparat foto, nici fotograf personal, așa că e greu 😀 Urmează postări din călătorii. Pentru mai multe fotografii – urmăriți-mă pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *