Fashion&Beauty

Un cadou pentru două femei

06/03/2018

În ajun de 8 martie, cea mai importantă preocupare este ce cadou să cumpărăm femeilor dragi din viața noastră sau ce cadou să ne facem nouă 🙂 Iar alegerea principală stă în cadouri scumpe din punct de vedere material sau dintre acelea cu mare valoare emoțională. Și cu siguranță, emoția e mai presus de orice cost și bani. Și există cadouri care, fiind dăruite unei femei, de fapt – fac fericite două femei.

Deși Avon donează banii din vânzarea produselor roz – împotriva cancerului la sân, și albastre – împotriva violenței domestice, tot anul, în Ajun de Ziua Internațională a Femeilor, am decis să vă amintesc și să vă îndemn să răsfoiți Broșura și, desigur, să alegeți un cadou special 🙂  de la paginile 168-169 – un set Imogenn, o brățară, un inel, o cană, un stilou și alte produse faine, utile și, mai ales, speciale.

Pe lângă faptul că oferă eleganță și gingășie unei ținute, atunci când porți aceste bijuterii simți și mândrie, și împlinire, pentru că știi că Avon donează 100% din profitul produsului pentru Campania pentru Sănătatea Sânilor și pentru Campania Respectului. Eu am câteva produse și nu mă opresc, următoarea e brățara albastră Miriam 🙂

Până în prezent Avon a donat peste 1,5 milioane lei pentru Campania pentru Sănătatea Sânilor și peste 500 mii lei pentru Campania Respectului.

Comenzile pot fi plasate la un Reprezentant Avon, iar dacă nu cunoașteți unul – lăsați un mesaj pe pagina oficială de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *