Fashion&Beauty

Spread Confidence

27/02/2018

Mulți se întreabă și întreabă care e cheia succesului? Eva Mendes, actriță, interpretă și model, afirmă că este „încrederea în sine” (în limba engleză – confidence).

Însă încrederea, dragostea față de sine e, totuși, un termen atât de vag. De unde ne inspirăm și în ce mod educăm încrederea? Cum ajungem să fim siguri pe sine, să știm ce ne dorim și să luptăm cu provocările din fiecare zi?

Din proprie (nu mare) experiență, pot spune că, încrederea în sine vine în timp, când te descoperi și te cunoști mai bine, când știi ce îți dorește, când știi ce te definește și ești sigur de ceea ce faci și unde vrei să ajungi…:)

De altfel, încrederea nu are formă, culoare sau gust și nici aromă…Hm, sau are?! Păi iată că, da, deja are! 🙂 Poartă aroma unuia dintre cele două parfumuri lansate de Avon în colaborare cu Eva Mendes, după ce anul trecut au lansat Eve Duet, care m-a cucerit, mai ales cu jumătatea galbenă :). Noile parfumuri sunt Eve Alluring și Eve Confidence, iar în curând va fi lansat și Eve Elegance.

Eve Alluring este aroma ideală pentru femeile seducătoare, romantice, și e definită de încântătoarea floare Neroli, combinată cu abundența elixirului de fructe roșii, pe o bază de mosc senzual. Eve Confidence este un parfum potrivit femeilor încrezătoare, dinamice, extrovertite, care inspiră determinare în fiecare clipă și este o compoziție bogată de acorduri optimiste de Frangipani, împreună cu energia abundentă a fructelor, completată de notele hotărâtoare de vanilie dulce.

După ce le-am încercat pe ambele, cu siguranță, pot să spun că Eve Confidence e preferatul meu și va avea prioritate la începutul fiecărei zile mult timp de acum încolo, însoțindu-mă spre reușită. E și acel parfum care contribuie la atitudinea și dispoziția potrivită și care completează orice look și care „Transformă o zi plină de provocări într-o adevărată reușită!”- acesta fiind îndemnul motivațional plasat alături de Eve Confidence în Broșura Avon, unde vei găsi cele două parfumuri, produse la doar 1 leu la cumpărarea unuia, dar și multe alte produse faine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *