Offline

Trei curse noi din Chișinău: Dubai, Atena și Ekaterinburg

19/10/2017

În ultima perioadă au fost lansate câteva noutăți în domeniul avia, așa că am decis să le compilez și să le public pe blog, pentru că noutățile frumoase sunt mereu binevenite – mai ales, trei noi destinații frumoase. Dubaiul a fost dragoste la prima vedere și îmi doresc să revin, Atena îmi doresc să o vizitez pentru istoria sa, iar Ekaterinburg-ul l-aș descoperi din curiozitate 🙂

Chişinău-Dubai, începând cu 23 noiembrie 2017. Cursa va fi operată de Air Moldova cu o frecvență de 2 ori pe săptămână cu o aeronavă de tip Airbus 319, în zilele de luni şi joi (ora locală): Decolarea din Chișinău 21:50; aterizarea în Dubai 04:50, Decolarea din Dubai 06:50; aterizarea în Chișinău 10:10. Prețurile pentru această cursă încep de la 159 euro pentru bilete într-o direcție.

Despre Dubai, unde am fost în 2014, am scris mai multe articole: Curiozități, Plaje, Cea mai înaltă clădire din lume, Cea mai mare Fântâna MuzicalăDeșert și Safari și Fructe. Și 9 lucruri de făcut în Dubai.

Chișinău – Atena. Cursa va fi operată de Wizz Air, din 25 martie 2018. Este vorba de două zboruri săptămânale în zilele de miercuri şi duminică. Biletele sunt deja puse în vânzare și pornesc de la 9 euro.

Atena este o destinație perfectă pentru vacanță, dar şi pentru city-break-uri. Ca leagăn al civilizației și capitală istorică a Europei, Atena are un patrimoniu cultural bogat, fiind, în același timp, un oraș modern fascinant, atractiv pentru turişti în orice perioadă a anului.

Chişinău – Ekaterinburg. Cursa va fi operată de  Air Moldova, începând cu 28 aprilie 2018. Aceasta va fi operată cu o frecvență de trei ori pe săptămână în zilele de marți, joi şi sâmbătă. Prețurile vor începe de la 89 euro pentru biletele într-o direcție, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi procurate începând cu 26 octombrie.

Ekaterinburg este capitala culturală a regiunii Ural şi al 4-lea oraş ca mărime din Rusia. Este o destinaţie importantă, în primul rând, grație locaţiei sale unice la hotarul dintre Europa şi Asia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *