Fashion&Beauty

From Red to Burgundy

23/10/2017

Încă de toamna trecută am început să port nuanțe de ruj mai îndrăznețe și deosebite. Nu mă refer la rujul roșu, pentru mine e deja ceva obișnuit, cu care mă simt bine oricând și am o colecție deja, dar vorbesc de nuanțe de bordo, violet, cafea, fucsia sau roz aprins… în plină toamnă.

În sezonul trecut am cumpărat primul ruj bordo, pe care l-am purtat de câteva ori, dar acum am decis că rujul bordo va fi nu doar de ocazii, ci și de fiecare zi, devenind „noul roșu” pentru mine 🙂 mai ales că, am găsit nuanța și textura perfectă, ce conferă pasiune, dar și un pic de dramă :), scoate în evidență buzele, însă generează mister. Nuanța Passion It a noului ruj lichid mat de la mark., lansat de Avon. Eu, rareori, voi alege un ruj lucios și nu unul mat (e o preferință personală de câțiva ani), iar acest bordo mat îmbină tot ce-mi place. Și nuanța Flushed din aceeași gamă – un roz aprins, e perfect pentru orice anotimp – romantic, viu și atrăgător. Tare vreau și Dare To Be Bare 🙂 Cât despre rujurile lichide lucioase de la mark. – arată foarte bine pe buze, strălucește și mai și oferă volum 🙂 Nuanța Blushing arată foarte proaspăt, energizant și dulce, dar mai sunt alte 9 nuanțe fabuloase. Fiecare gamă include câte 10 nuanțe, rămâne doar să decidem care…sau toate?! 🙂

Sincer să vă spun, forma rujurilor (de parcă e ojă), inițial, m-a speriat :D, mereu am fost adepta celor clasice J, însă după ce le-am aplicat – am înțeles că e mai simplu cu periuță, pentru că nu ai nevoie nici de creion și poți face contur perfect și adăuga ruj acolo unde și cât e nevoie, doar cu un pic de răbdare.

Rujul e și foarte rezistent, intens, nu se întinde și nu usucă buzele – lucruri care sunt cele mai importante la un asemenea produs. Și indiferent de vremea de afară și de ținută, va arăta superb pe buze. Iată de ce, eu sunt mulțumită și fericită de noul produs Avon și vă recomand rujurile lichide mark.– mate și lucioase – după bunul plac. Toate nuanțele și detaliile rujului le găsiți, din 19 octombrie curent, în Broșura Avon și, desigur, le puteți comanda și avea în „colecția” personală.

Only registered users can comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *