Fashion&Beauty | Offline

Cum ar fi…?

27/02/2017

Cum ar fi dacă la fiecare eveniment ce urmează întâi vei decide ce ruj să porți și apoi – ce haine? Cum ar fi dacă de fiecare dată ai avea de ales din gama mark. produsele și nuanțele cu care să-ți „pictezi” fața? Cum ar fi să cumperi produse cosmetice nu doar pentru machiaj, ci și pentru a crea opere de artă pe hârtie sau pânză? Cum ar fi să folosești aceleași produse ca și INNA – cea care interpretează piesa „Cum ar fi” și care e ambasadorul brandului mark., pe care Avon l-a lansat la Chișinău, săptămâna trecută, când a lansat și gama Avon True.

Ar fi interesant – vă spun eu. Anume la evenimentul organizat de Avon am avut de ales între două rujuri, așa că întâi am decis ce ruj voi purta pe buze și apoi am decis ce voi îmbrăca. Am optat pentru rujul mark. – nuanța Roasted Red (culoarea vișinei coapte), care arată îndrăzneț și „delicios”.

Ar fi extraordinar să folosești produsele nu doar pentru machiaj, ci și pentru a picta opere de artă. Lucrările pictoriței Nicoleta Vacaru au fost o adevărată descoperire și surpriză pentru mine în acea seară și sunt dovada că talentul generează rezultate impresionante, având la îndemână rujuri, blush-uri, mascara, ojă…de calitate.

Ar fi fain să poți alege mereu produse și nuanțe din gama mark., aceasta însemnând explozie de culoare, e dedicată femeilor îndrăznețe și energice și constă într-o mulțime de produse: rujuri, mascara, fond de ten, luciu de buze, ojă, kit pentru sprâncene…

Eu deja m-am ales cu Spectralash Mascara, luciu de buze – Watermelon Pop și rujuri – Roasted Red și Hi-def Plum. Și, cu siguranță, nu mă opresc la acestea.

Și da, nu e imposibil, ba chiar simplu să te machiezi cu aceleași produse ca și INNA, pentru că, după cum spuneam mai sus, ea e ambasador al mark., iar produsele din această gamă vor fi disponibile foarte curând în broșura Avon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *