Fashion&Beauty

Parfumul femeii călătoare

22/09/2016

Oamenii care călătoresc și adoră să călătorească i-aș descrie, în linii generale, ca independenți, libertini, pozitivi și pregătiți mereu pentru orice fel de situație. Pe scurt – plini de viață. Pentru că viață e tot ceea ce ni se întâmplă (bune și rele) atunci când noi avem planificat sau ne dorim cu totul altceva.

Anume asocierea cu „viața/spontaneitatea din călătorii” am făcut-o atunci când am simțit prima dată parfumul Avon Life for Her, lansat în colaborare cu celebrul designer Kenzo Takada.

Puternic și exotic, dar parcă și discret, elegant și seducător, dar și echilibrat. kenzoAnume așa îl simt eu – un parfum al femeii independente, ambițioase, un parfum care asigură echilibrul dintre feminitate și putere, un parfum al femeii care nu se teme să iasă din tipare sau să schimbe mediul obișnuit, însă într-un mod destul de elegant.

Citrice, ceai alb, crin de apă și măr roșu – primele note pe care le simți, iar al doilea val de impresii e cu miros de violete, bujori și flori de cireș japonez, iar notele de bază – stânjenel, paciuli și nalbă. Deci, imediat, pentru mine Avon Life se echivalează cu o călătorie de arome prin România, Spania, America de Sud, Japonia, China și…apoi, aici, acasă. Pentru că fiecare nuanță din acest parfum duce cu gândul la viață, la noi destinații, la noi aventuri și călătorii ale unei femei care e pregătită să facă față oricărui „spontan”. Cu „Avon Life” – fiecare zi e anume așa, doar că deocamdată îl port doar prin Chișinău, deși pașaportul așteaptă…:D

img_6917 img_6923 img_6924 img_6925

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *