Fashion&Beauty

Frumoasa adormită

16/09/2016

De mică îmi plăceau poveștile, deși cum scriam și anterior, nu îmi doream să fiu prințesă sau vreun personaj de poveste. Astăzi, dacă ați întreba ce personaj de poveste vreau să fiu – aș spune fără să gândesc prea mult – Frumoasa Adormită și să dorm măcar 10 ore sau măcar 8…

Săptămâna, care încă e în derulare, a fost una destul de plină, cu multă muncă (de mai dimineață și până mai târziu), evenimente, ieșiri, sport…și somn mai puțin, cam 6-7 ore. Da, știu, somnul de frumusețe înseamnă 8 ore de somn…) Și de asta chiar mi-a amintit Avon zilele trecute, când am primit un cadou (exact la temă) – o cremă de corp Nutra Effects, un ulei pentru ten Nutra Effects ce se aplică noaptea pentru hidratare sau ziua ca bază pentru machiaj, dar și o pernuță-nouraș moale și o mască pentru ochi 🙂 Așa deci, de 2 zile dorm ca o prințesă sau ca Frumoasa Adormită, care miroase a semințe de chia, lângă un nor alb. Drept că, masca încă nu am încercat-o…)

Senzația pielii catifelate și care miroase proaspăt contribuie parcă la un somn liniștit, chiar dacă o fi mai mult o chestie psihologică, însă destul de eficientă. Așa că, recomand loțiunea de corp Nutra Effects cu semințe de chia (Important! Fără parabeni) –pentru felul în care intră în piele, pentru felul în care devine pielea după aplicare și, neapărat, pentru felul în care miroase.

Ce ține de uleiul hidratant pentru față Nutra Effects Miracle Oil…prima dată m-a speriat. Eu am tenul mixt și evit tot felul de uleiuri sau loțiuni uleioase. L-am aplicat și mă gândeam că voi avea ten lucios a doua zi, dar s-a îmbibat rapid în piele, a hidratat-o și nu a lăsat urme lucioase. Totuși, mai multe o să vă pot spune peste 2-3 săptămâni, ca să văd cum reacționează tenul meu după o perioadă mai lungă de utilizare. 

Așa arată noua mea poveste 🙂 Acesta e noul meu secret pentru somn liniștit de la Avon și deși încă nu reușeșc să revin la 8 ore de somn, mulțumesc pentru faptul că dorm…frumoasă. Pentru că eu știu o regulă sau mai bine-zis principiu: tre’ să fii frumoasă în orice situație, chiar și în somn!

img_6679 img_6690img_6677jpg   img_6682jpg img_6683jpg  img_6688jpg  img_6693jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *