Offline

Cum am ajuns să fac cumpărături on-line

11/06/2016

În ultima perioadă am ajuns să fac shopping tot mai des on-line, dar siguranța a venit doar după ce am riscat de cîteva ori. 

Dacă să încep de departe, atunci aș porni de la cardul bancar. Încă multă vreme după ce l-am primit, îmi era frică să achit cu el – fie on-line, fie direct – aveam impresia că imediat cineva îmi va lua toți banii, nu că ar fi fost mulți 😀 De atunci au trecut câțiva ani și acum nu îmi imaginez cum ar fi fără achitările cu cardul. Sigur shopping-ul online ar fi imposibil. Aproape.

Apoi, acum vreun an în urmă am făcut prima comandă pe un site internațional. Am comandat haine. Frica mai mare era să dau datele personale și bancare, dar și cu mărimea hainelor e chestie riscantă. Nu?! De la țară – la țară mărimile diferă. Am trecut și peste asta. Am făcut asta pentru a nu mai cumpără haine de la noi.

Shopping on-line în Moldova prima dată am făcut acum mai bine de un an când mi-am cumpărat telefonul. A fost ok așa, pentru că mi l-au livrat și prețul era un pic mai mic decât în magazine.

Recent, am trecut la o nouă etapă în ale shopping-ului online în Moldova și anume, am descoperit un site care propune ”de toate” pentru casă.

”Cum să vii acasă pe tocuri, cu 6 kg de praf de spălat şi 2l de balsam? Foarte simplu ? faci lista de cumpărături pe www.comenzi.md, plasezi comanda și îţi vezi de ?? Cumpărăturile vin acasa. Iar eu prima dată am cumpărat așa cantitate, nu a mai fost nevoie sa duc pungi grele ?” – scriam zilele trecute pe Facebook.

Da, corect, eu am cumpărat praf de spălat de 6kg și am dat de promoție așa că am luat și un balsam de 2l, ceea ce în magazin sigur nu luam la prețul de pe site, plus că trebuia să îl duc eu :)) La modul serios, 8 kg pentru mine e mult, iar să cumperi praf la fiecare 2-3 săptămâni nu e logic, inclusiv ca preț.

De altfel, am răscolit toate rubricile de pe www.comenzi.md și am văzut multe chestii faine și utile, inclusiv grele :D, care pot fi comandate periodic și pe care prefer să le primesc direct la ușă. Și așa va fi, mai ales că e simplu să plasezi comanda și nu durează zile sau chiar săptămâni. Livrarea e gratuită și se face a doua zi din momentul plasării comenzii. Achiți direct când vine persoana, la ușa ta, și aduce comanda. Așa că shopping-ul online și fără card bancar e posibil 🙂

comanda

Ah da, sinceră să fiu, nu am rezistat în fața ciocolatelor. Am comandat…Nepoțelul a apreciat 😀

Având în vedere viteza cu care ne mișcăm în prezent, mă gândesc că în maxim 5 ani vom ajunge să facem cumpărături exclusiv on-line. Oare să fie și așa vremuri?!
coman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *