Offline | Traveling in Moldova

Drumul Fructelor. Prima stație: Căpșunele

21/05/2016

Zilele trecute am participat la evenimentul de lansare a noii campanii Madein.md – ”Drumul Fructelor” – lansare ce coincide cu apariția primelor fructe moldovenești și cel mai important – eco 100%.

“Drumul Fructelor” va consta într-o serie de vizite la gospodăriile țărănești și întreprinderile agricole din țară, pentru a face cunoștință cu principalii producători de fructe din Moldova. 

Prima vizită a fost în regiunea Băcioi, la producătorul de Căpșune Eco – Anteu Top SRL.

Căpșunele sunt crescute fără substanțe chimice, adică doar udate cu apă. Și cresc pe un ”pătuț” de paie pentru a fi curate când le culegi. Producătorul Anteu Top în iunie acest an, al treilea, va primi certificatul eco. Detalii despre producător și istoria căpșunilor de pe cei 25 de ari – găsiți aici. Iar comenzile de căpșuni, cu livrare în tot orașul, le puteți face on-line în grupul Căpșuni ECO sau la număr de telefon 067686888. Prețul e ca la piață.

“Drumul Fructelor” continuă. Următoarea vizită va fi dedicată cireșelor crescute în Moldova, iar la ea vor putea participa toți doritorii, care se vor înregistra în prealabil.

cap2 cap3 cap4 cap5  cap7 cap8 cap10 cap11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *