Fashion&Beauty

Mat. Ruj mat

21/01/2016

Recent am intrat în posesia celui de-al patrulea ruj roșu. Da, roșu. Dar nu e ca toate celelalte, pentru că fiecare roșu e diferit. Iar acesta, e mat. Mat. Mat. Mat. 🙂 Și deja a câștigat în topul preferințelor mele.

De fapt, rujul este noul produs AVON, care este disponibil de astăzi. Acesta are o textură fină și nu se aplică surplus pe buze, iar mat-ul rujului îi dă o eleganță aparte și chiar o ușoară discreție. Are el ceva)

Noul meu ruj are și o denumire sexy – Ruby Kiss, dar mai sunt alte 14 nuanțe. Feminine. De la natural până la ciocolată. Așa că îl puteți găsi pe al vostru, cel care vă reprezintă. Eu deja azi mai comand două nuanțe :). Că da, din trusa de cosmetică – rujurile sunt preferatele mele și eu zic că merită investiții, mai ales când efectul se vede clar pe buze.

Rujul roșu e oarecum și mai pretențios și nu îl poți purta oricând, oriunde și cu orice. Eu l-am purtat cu o ținută alb negru la oficiu. Dar, despre asta putem vorbi într-o postare viitoare.

Rujul îl puteți găsi și comanda AICI.

Vă las fotografii mai jos cu noile produse și dacă aveți întrebări, comentarii, sugestii, le aștept mai jos, dar și pe Facebook, Instagram.

Foto realizate de Andrei Boguș

dsc_7640 dsc_7645 dsc_7653 dsc_7656 dsc_7661  dsc_7671

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *