Offline

Provocarea „Rujul”

21/08/2015

Cum scriam și ieri pe Facebook, după ce am defilat, am probat rochii, am realizat sesiune foto, oferit interviuri despre călătorii și Meatless Friday, dar și după ce am gătit Meatless, a venit timpul și pentru un masterclass de make-up. Ce fel de femeie gospodină, în rochie și fără machiaj?! 😀

Ajunse la sediul Avon, acolo unde make-up artist-ul oficial al Avon, Olga Manciu, ne-a împărtășit mai multe secrete de frumusețe în ceea ce ține de machiaj, am testat și noul ruj Avon – 3D Plumping.

Rujul 3D Plumping conține colagen ce generează efectul de buze pline, retinol pentru catifelare și cafeină, rodie și ulei de jojoba pentru fermitatea buzelor.

3D Plumping vine anume de la faptul că buzele, după ce e aplicat rujul, devin mai pline, apare efectul 3D. 

Olga ne-a provocat pe fiecare dintre noi să alegem un ruj de culoare pe care nu am folosit-o vreodată sau care credem că nu ni se potrivește. O adevărată provocare 😀 Dacă de obicei e greu să alegi rujul care ți se potrivește, acum – invers!

Eu am ales rujul 3D Plumping cu nuanța Pucker Up, în traducere 😀 un roz aprins, ceva de genul zmeuriu. 

Am aplicat rujul ieri-seară, dar și azi dimineață ca să mă conving de unele chestii. Da, este un ruj cremos și hidratează bine buzele. Culoarea se menține, iar efectul e pe măsură 😀 

Culoarea aleasă de mine, însă, e una perfectă pentru vară, iar cum vara a cam trecut… nu cred că o să mă vedeți cu acest ruj pe buze. Cred că voi alege o altă nuanță dintre cele 15. Rujul este de ieri în vânzare.  Și vă mai zic ceva, Antonia are buze megafrumoase anume cu 3D Plumping.

Apropo, în curând se va lansa și un nou rimel Avon. Deocamdată, îl testez, iar impresii vă comunic mai târziu.

avon (2) avon (4) IMG_20150820_182507 IMG_20150820_193130 IMG_20150821_081001_1 201512_CE2_11_MD_FT_002-page-001

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *