Fashion&Beauty

Rochia ideală

23/08/2015

Femeile de aceea și sunt femei pentru că pot purta fuste și rochii. Pentru că deși au zeci de rochii, niciodată nu au ce să poarte, pentru că a găsi o nouă rochie ideală e o adevărată artă 😀

Deși pare simplu, la prima vedere, nu e simplu deloc să găsești o rochie frumoasă, de calitate, la preț bun, în culoarea care o vrei și cel mai important, să te pună în valoare.

Eu am foarte multe rochii în garderobă. Nu sunt scumpe, dar, practic, toate mă fac fericită 😀 

Recent, am trecut cu fetele în noul magazin NaneTTy și am tot probat ținutele de acolo. Producătorii autohtoni au un viitor luminos, zic eu.

Mi-am ales o rochie alb-negru. Îmi place această combinație, am și acasă vreo trei, iar cele mai multe sunt colorate 😀 Rochița e în linii alb-negru, iar partea de jos – cu imprimeuri florale. Foarte tare mi-a plăcut lungimea, dar și partea de sus – închisă. De ceva vreme, am renunțat la rochii mini și decolteuri relativ adânci, adânci nu am purtat vreodată. 

Modelul și culoarea oferă rochiei sobrietate, dar și eleganță, simplitate și rafinament 🙂 Rochie ideală!

Și dacă v-am povestit atât, vedeți și rochia NaneTTy, pe care am purtat-o, la o sesiune foto realizată de Alex Morgoci, alături de bloggerițe,de asemenea, în rochii NaneTTy,  la Lo Chef – Studiou Gastronomic.  Apropo, la NaneTTy deja apar ținutele de toamnă.

ImG00004 ImG00006 ImG00009 ImG00118  ImG00123 ImG00126 ImG00191 ImG00193

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *