Offline

Bărbații

19/11/2014

barbat

Nu știu de ce dar evit asemenea teme. Poate că sunt prea filosofice, profunde și pot fi abordate divers. Astăzi după ce am fost solicitată pentru o opinie de cei de la rasputin.md, m-am gândit că ar trebui să continui gândurile.

În primul rând, un bărbat în Republica Moldova este un bărbat fericit. De ce? Uitați-vă în jur, câte femei frumoase și…multe. Străinii confirmă și mi-au spus-o de mai multe ori – moldovencele pe lângă faptul că sunt frumoase, sunt mai mereu pe tocuri, cu make-up și rochițe. Poate că bărbații nu sunt prea curajoși, dar asta e altă poveste.

Iar această fericire merge mână-n mână cu mândria. Nu? Mai cu seamă că ai noștri sunt mândri. Și au cu ce! Atâta timp cât chiar au și nu exagerează!

Apoi, bărbații noștri pot fi și nefericiți, că doar fiecare plus are și minus. 😀 Ai femeie frumoasă, ai cheltuieli în plus. 😀 Nu mai suntem în vremea când frumusețea cere jertfă, frumusețea cere bani și frumusețea naturală trebuie ajutată. Totul costă 🙂

Bărbații noștri mai trebuie să fie harnici și să muncească. Și sunt. Trebuie să mai fie și darnici. Cei care iubesc – sunt, cei care nu… își asumă existența poate uneori egoistă.

Bărbații noștri  sunt frumoși. Acuma să nu ziceți că nu e adevărat și că nu sunt ei printre cei mai frumoși ai planetei. Desigur bărbații cei care citesc acum au zâmbit, iar zâmbetul îi face și mai frumoși, mai fericiți și mai mândri. Femeile, care citesc, se simt norocoase. 😉

Bărbații noștri sunt iubiți pentru că merită. Bărbații noștri sunt muncitori, de succes, arătoși, educați, politcoși și amabili.

Da! Sunt și bădarani, neatenți, lipsiți de scrupule, pesimiști, oportuniști, egoiști și zgârciți. Dar… doar prin comparație putem cunoaște ce e sau cine e cel mai bun.

Și sigur fiecare bărbat e unic așa cum sunt și femeile. În rest, depinde cât de mult dorești să îl cunoști, câtă răbdare ai și „ce planuri ai” cu el. 😀

Am zis-o mai sus poate că unii bărbații nu sunt suficient de curajoși sau poate doar că unele femei sunt prea puternice… important e să găsească momentul potrivit. 

Și cel mai important este ca un bărbat să fie BĂRBAT și nu așa cum am citit recent pe un blog „un leu fioros care, de fapt, ascunde un iepuraș pufos” și care are de crescut deși se simte cel mai matur de pe planetă. Sunt și din ăștia. Dar sunt și din aceea care ne alintă, ne oferă dragoste necondiționată și grijă excesivă, chiar.

Și apoi nu mai contează că-s din Republica Moldova sau din altă parte, ar putea fi discriminare… 😀 Bărbații sunt bărbați adevărați atâta timp cât au o femeie inteligentă ALĂTURI (nu în spate). 

Cel mai frumos (evit să zic lucru) ce poate avea un bărbat este femeia de lângă el! 😉

Only registered users can comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *