Fashion&Beauty

Femeile

24/11/2014

femeieAm scris despre bărbați și pentru a fi echilibru… și deci și despre femei. 

Există atâtea articole și atâția bărbați care susțin că femeile nu pot fi înțelese. Or fi, dar și voi… aveți momente când nu vă înțelege nimeni, nici chiar voi. Ba mai mult decât atât, se poate întâpla că barbații nu știu ce vor, o femeie întotdeauna va ști ce dorește și în majoritatea cazurilor va ști și cum să o spună și să obțină.

Femeile sunt complicate, dar dacă ar fi simple, nu ați mai fi provocați, iar dacă nu v-ar mai provoca cu nimic, nu ați mai avea o viață interesantă, recunoașteți…

Da, femeile vor să fie frumoase și voi le vreți frumoase, iar totul cere sacrificii. Desigur, vă deranjează dacă trebuie să o așteptați o oră pentru a-și face unghiile sau trei ore să își aleagă o rochie. Dar în 5 minute nu faci prințesă din cenușăreasă… asta e… 🙂

Mai există și acele multe teorii că dispoziția femeilor se schimbă după bătaia vântului, dacă vă mai gândiți s-ar putea să fie „vântul” acțiunilor bărbatului de lângă. Atitudinea se plătește cu aceeași atitudine.

Femeile au mereu nevoie de dragoste. Ele vor ascultate, nu neapărat înțelese. Vor iubite și nu judecate. Vor sfătuite și nu evitate. Vor cucerite și vor alintate. Femeile vor și vor… E natural. Bărbații fac la fel.

Femeile au nevoie mereu de un bărbat alături. Unul mai puternic și mai hotărât. Unul care să îi spună franc da sau…nu. E bine sau nu. Femeile nu au voie să aibă bărbați mai slabi lângă ele. Femeile pot ceda în fața unui bărbat puternic, nu – unuia slab. Un bărbat slab face o femeie mai puternică, iar o femeie foarte puternică nu mai e femeie, nu?

Femeile fac puternici bărbații care le oferă dragoste. Că doar în spatele fiecărui bărbat… Ah nu!… alături de orice bărbat puternic, stă o femeie și mai puternică și care în public e mândria lui cea mai mare și care reflectă fericirea pe față. 

Femeia este reflecția bărbatului de lângă ea, iar reușita unui bărbat în viață se reflectă în femeia de alături. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *