Offline

Google Glass. Înregistrează ceea ce vezi. Au un dezavantaj mare

13/07/2014

DSC_3478 (1)

Acum cele mai frumoase locuri și momente pot fi înregistrate fără telefon, cameră sau alte dispozitive de genul, ci cu ochiul… ei bine, nici chiar așa ci cu Google Glass – ochelarii-minune, care dunt destul de deștepți și care îți fac amintirile mai durabile.

 Prima pereche de ochelari a fost prezentată  și testată la Chișinău la 10 iulie curent,  în cadrul primei ediții a Studioului de Inovații Expert, –de către expertul în IT – Vitalie Eșanu, care a explicat și a arătat  cum funcționează practic acest dispozitiv, care sunt parametrii tehnici, avantaje, dezavantaje și în ce domenii poate fi aplicat.

DSC_3438

 Ceva inedit și tentant. Până la auzul prețului. 2500 euro sau 2000 euro la conectare la Unite. Unii au comparat prețul cu un automobil, cu câteva călătorii deosebite… totuși 2500 euro.. Dar, sunt sigură că în curând vom vedea persoane care au acești ochelari. 😛

Fotografiază, filmează, distribuie, îți permite să folosești diverse aplicații, să te joci și altele. Dar are un dezavantaj… maaare, cel mai mare în prezent, cu ei nu îți poți face selfie 😀 😀 😀 Așa că dacă îți iei ochelarii Google Glass, păstrează și telefonul.

https://www.youtube.com/watch?v=v1uyQZNg2vE

E foarte bun pentru paparazzi, e bun pentru momente obișnuite, e perfect pentru cei care nu pot trăi fără tehnologii. Oricum spre asta mergem… tehnologii superavansate. În 3-5 ani cred că și prețul va scădea considerabil și modelul va fi mai stilat.

În unele țări, Google Glass sunt interziși pe motiv că încalcă dreptul la viața privată. Au și ei dreptate. 🙂

Eu cred că nu mă grăbesc să cumpăr Google Glass. Dar voi? 😀

DSC_3447

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *