Traveling the World

Cea mai delicioasă locaţie de pe litoralul românesc!

15/07/2014

delta11

În cadrul Offline-ului la mare, am reuşit să mai descopăr noutăţi din bucătăria României. Şi atunci când mă gândesc la deliciile de pe litoralul românesc, imediat gândul mă duce la Hotelul Delta.

Hotel Delta este situat în staţiunea Jupiter la 50 de metri de plajă (plaje în apropiere sunt trei, una dintre ele este special amenajată pentru copii şi se numeşte Plaja Copiilor).

Delta este ideal pentru orice vârstă: pentru părinţi cu copii, pentru ei este Plaja Copiilor, dar şi complexul unde îţi poţi lăsa micuţul să se joace cu semenii lui şi să se distreze alături de Nick, omul care an de an se ocupă de fericirea celor mici.

Am vizitat zona celor mici şi am primit o replică mai printre lacrimi: “De ce aţi venit aici, e doar pentru copii”… 😀 Şi sigur nu i-am mai deranjat. 😀

Totodată, seara chiar de eşti copil, tânăr sau matur, te poţi delecta cu o cină delicioasă, să savurezi o doză bună de muzică live oferită de formaţia Gaşca de Acasă, poţi dansa şi mai şi potrivi şi un vin bun.

Hotelul este unul cu spaţii generoase şi include 330 de camere. De asemenea poţi să stai relaxat şi în lobby, să discuţi sau să serveşti o băutură. Wi-fi bun au. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=4P3SX3zlFiI

Şi spuneam la început de cea mai delicioasă locaţie. Aşa este! Gazda hotelului, Andrei a avut grijă să ne răsfeţe.

Carne, legume, risotto, peşte, fructe de mare, deserturi – delicioase! La fel şi supele, şi chiar şi omleta, a cărui mare fan nu-s.

Ce nu mi-a plăcut? Oranjul care persistă în hotel din simplul motiv că nu îmi place culoarea oranj 😀 Dar acesta e doar un detaliu şi e o chestie de gust. Eu oricum aş mai merge la Delta şi cine ştie…

Hotel Delta, cu siguranţă, e cea mai delicioasă locaţie. Și dacă mergeți la Voyage Center PHILIPSKY – TOUR și spuneți că ați aflat de acest hotel din postarea de aici, şi respectiv solicitaţi oferta, beneficiați de reducere 10 %. 🙂

Amintesc, că momentele frumoase de la Hotel Delta au avut loc în cadrul Off-line-ului la Mare organizat de Alex Filipski, director Voyage Center PHILIPSKY – TOUR. Pentru rezervări la Delta și nu doar, accesațiMoldovabooking.com. Iar, pentru a afla mereu cele mai bune oferte, dar şi pentru a participa la concursuri pentru a câştiga vacanţe gratuite pe litoralul românesc, dăm LIKE aici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *