Traveling the World

Melodia care îți atinge sufletul

02/07/2014

da1

Am abandonat un pic postările cu marea și cu renumitul off, că au tot intervenit altele…

După Victoria și Phoenicia Holiday Resort și Phoenicia Luxury, în a treia zi de aventură, am mers în stațiunea Venus la un hotel extraordinar. Melodia îi spune.

Melodie pentru suflet, aș spune eu. Chiar de la intrare vezi mult alb, alb, alb. Frumos. Cu combinații de mov, zmeuriu și verde, dar echilibrat, stilat, cu bun gust și  chiar glamouros. E hotelul perfect în care-ți poți petrece timpul frumos, mai cu seamă dacă ești adeptul vacanțelor de hotel, adică genul care obosește să meargă la plajă. Plus că, o piscină impresionantă cu umbrele și șezlonguri în acealeași culori vii, e mereu la dispoziția ta. Barul și restaurantul e foarte aproape. Ba chiar sunt și chelneri pentru că nu se recomandă oboseala în vacanță. 😀

Camerele arată foarte bine, stilul persistă. Design modern, chei înlocuite cu carduri. Uscător de păr!!!! (nu am văzut în celelalte hoteluri). Și mult alb. Cum fără el?

Mai multe detalii despre ceea ce oferă hotelul, vedeți aici. 

Eu pot să vă mai spun că în restaurantul lor se gătește bine. Serile sunt colorate de muzică live, dar și de havuzul magic, care apare și dispare. 

https://www.youtube.com/watch?v=s6EBEobOIxs

Organizează și degustații de vinuri și chiar nunți. Depinde de solicitări. Simbolul Melodiei este căluțul de mare în culoare violet – marcă înregistrată și cunoscută pe litoral. 

Marea e la vreo 8 minute distanță de hotel. Au wifi extraordinar de bun. Peste tot. 🙂 

Doamna Ana-Maria Nedelcu, administratorul hotelului, sufletul Melodiei, este plină de energie, amabilă și sociabilă. Va ști mereu să te impresioneze și să îți capteze atenția, dar și să te facă să te simți bine la Melodia. 

m24

Melodia e hotelul, care nu m-aș fi așteptat să îl găsesc pe litoralul românesc. Sigur. M-au încântat cu Melodia lor!

Dacă doriți să mergeți acolo, recomand. E Melodie pentru suflet. E frumos. Și dacă mergeți la Voyage Center PHILIPSKY – TOUR și spuneți că ați aflat de acest hotel din postarea de aici, beneficiați de reducere 10 %. 🙂

Amintesc, că distracția la Melodia a avut loc în cadrul Off-line-ului la Mare organizat de Alex Filipski, director Voyage Center PHILIPSKY – TOUR. Pentru rezervări la Melodia și nu doar, accesați Moldovabooking.com. Iar, pentru a afla mereu cele mai bune oferte dăm LIKE aici!

m m1 m2 m3 m4 m5 m6 m7 m8 m9 m10 m11 m12 m13 m14 m16 m17 m18 m19 m20 m21 m22

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *