Fashion&Beauty

Prima zi de Moldova Fashion Days SS ’19. În rochie CORELI

29/03/2019

Odată cu weekend-ul trecut, s-a încheiat și o nouă ediție de Moldova Fashion Days. Moldova Fashion Days SS ’19 s-a defășurat după un alt concept, programul fiecărei zile fiind separat în 3 blocuri, cu pauze suficiente pentru discuții, spumant și multe fotografii în ținute create de designeri autohtoni.

După cum scriam într-un articol anterior la subiect, în acest an au fost câteva noutăți: programul altfel, modelele alese pentru podium în cadrul proiectului „Model pentru o zi” și premierea celor mai stilate ținute care, neapărat, include piese ale designerilor autohtoni. 

Eu am participat la primul bloc, care a început la ora 16.00. Am socializat, am râs, am pozat pe la stand-uri 🙂 și apoi m-am străduit să transmit cât mai multe on-line. Mulți dintre voi au văzut în stories pe Facebook și, mai ales, pe Instagram.  După prima prezentare de modă, în pauză mi-a părut cam aglomerat. Totuși, era prima pauză. În a doua zi nu am mai sesizat asta.

Am ținut cu tot dinadinsul să port autohton și nu „ceva”, dar ceva deosebit, original, ceva care poate nu am mai purtat sau nu prea port de obicei. Lucru care s-a și întâmplat în prima zi. Am avut marea plăcere, onoare și responsabilitate să îmbrac o superbă rochie creată de brandul autohton Coreli by HCV – designer Corina Hamureac, care se face remarcat nu doar prin ținute elegante și inspirate, dar și prin eșarfe și accesorii. Și, cu siguranță, ați auzit acum câteva luni de superba colecție „Tricolor”.

Rochia de tip sacou, maxi, de culoare neagră, cu partea inferioară – transparentă, am mixat-o cu roșu – pantofi roșii, geantă roșie, buze roșii și, da, unghii roșii 🙂 Bijuterii – aurii. După mine, aceasta e cea mai simplă și, totodată, cea mai sofisticată combinație. Cea mai elegantă, misterioasă și senzuală, în același timp. Această ținută mi se asociază cu termenul de „vampă”, adică de „femeie fatală și irezistibilă”. M-am simțit foarte bine în această rochie chic, pentru că anume ea cere o anume atitudine, stare, emoție. Și am tot cules complimente reale și virtuale. Și vă mulțumesc mult încă o dată!

Așa că, dacă doriți ceva unic, deosebit, îndrăzneț – adresați-vă la Coreli, neapărat veți găsi frumuseți la atelier, iar dacă nu – zânele de acolo neapărat vor crea o ținută peste așteptări.

Cum vă pare această ținută? Ați îmbrăca-o?

Coreli – dress

Bershka – shoes

Aliexpress – bag

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

@estelmoldova ❤? . Dress: @corelimoldova

Публикация от Cris (@cristina_gurez)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *