Fashion&Beauty | Offline

Moldova Fashion Days SS’19. Trei mari noutăți la această ediție

21/03/2019

La Moldova Fashion Days merg deja de câțiva ani și, cu unele excepții, am fost la aproape toate edițiile, în calitate de blogger. Anul acesta (în premieră pentru mine), la ediția de primăvară – Moldova Fashion Days SS’19, voi fi în calitate de Ambasador Digital, însă esența rămâne aceeași – transmiterea impresiilor, emoțiilor și imaginilor pe on-line, așa că urmăriți-mă, în mod special, sâmbătă și duminică seara, pentru că în stories pe Instagram și Facebook veți putea vedea imagini de la show-ul de modă, care e doar peste 2 zile 🙂 deja!

Această ediție, de primăvară-vară, vine cu câteva noutăți foarte importante, care anunță schimbări nu doar în program, dar și care vizează direct pe cei prezenți la eveniment.

Așadar, prima noutate e că, de această dată, vor fi 3 blocuri în fiecare zi. Pauza între blocuri va fi de o oră, timp în care invitații care decid să participe la toate trei vor avea ocazia să servească spumant, băuturi răcoritoare și cafea, să savureze gustările oferite de parteneri și să danseze pe muzica mixată de Dj-ul oficial al evenimentului. Poți procura bilete la unul sau la toate trei blocuri per zi cu reducere.

A doua noutate. În premieră, în cadrul show-ului Moldova Fashion Days, a fost lansat proiectul „Fii model pentru o zi”, care oferă șansa doritoarelor să defileze pe cel mai important podium din Moldova. În urma castingului, au rămas 9 norocoase, care vor avea ocazia să defileze în ținute DININIMĂ. Pe ultima sută de metri, tinerele fac repetiții intensive, fiind ghidate de directoarea agenție de modelling ”Mandarin”, Veronika Cuznetsova.

A treia noutate. Ținutele oaspeților la eveniment vor fi apreciate și 5 cele mai stilate vor fi premiate. Ambasadoarelor digitale „DININIMĂ”: Lilia Ojovan, Daniela Dermengi, Cristina Ciobanu, Laura Jdanov,  Daniela Marin, Diana Brescan, Ana Irina, Felicia Sîrbu, Hellen Monroe, Olivia Manoli, Iuliana Mamaliga, Cristina Gurez, Anastasia Fotachi, Ana-Maria Ursu, Danko Ylianna, Zâmbărele, Anna Tulgara, Mia Beschieri, Dinca Diana, Smirnova Cristina, Xenia Bugneac, Maggy Platon li se va atribui și rolul de jurați, care vor analiza ținutele celor mai stilați invitați, iar cele mai bune look-uri #dininima vor fi premiate.

Precizez că, cea de-a XV-a ediție Moldova Fashion Days se va desfășura, la 23-24 martie 2019, într-o locație spectaculoasă: cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, care se află în Chișinău. Ca de fiecare dată, Moldova Fashion Days va sparge tiparele cu un show de modă de excepție, un decor în stil jungle așa cum n-a mai văzut Chișinăul și cu invitați aleși pe sprânceană. Peste 30 de designeri marca dininima.md își vor prezenta colecțiile unice pentru primăvară-vară 2019 care, cu siguranță, vor impresiona până și cel mai pretențios public. Pentru că nu s-a putut face abstracție de culoarea anului 2019, living coralul se va regăsi peste tot la MFD Spring-Summer Collections 2019. Biletele Moldova Fashion Days SS’19 pot fi achiziționate #iticket și #afisha.

Amintesc că, Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este „See Now, Buy Now”, care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium. Este forța conducătoare a tinerelor talente și a inovațiilor în design, promovează brand-urile fashion autohtone și stimulează vânzările pe piața din Moldova. MFD este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo Events.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *