Traveling the World

4 filme privite în avion, pe cursa Chișinău-Istanbul-Male

11/01/2019

Pentru că e weekend și frig, poate că aveți nevoie de niște filme, așa că vă dau câteva sugestii. Sunt 4 filme pe care le-am văzut în avion pe cursa Chișinău-Istanbul-Male și înapoi?? Poate că voi le-ați văzut deja…⏰ Primele două mi-au placut foarte mult… Până la lacrimi) sunt două drame romantice interesante, pe care le-am privit spre Chișinău. Atât de interesante că imi zburase somnul☺

1.The Collateral Beauty. Încă de când se lansese, ziceam să îl privesc, dar nu a fost să fie… E despre Dragoste. Timp. Moarte. E o dramă cu multă psihologie, emoție, suferință, iar finalul… îl vedeți voi?

2.Adrift. Este aventură. E o dramă care începe cu o istorie de dragoste frumoasă, continuă cu multă adrenalină și cel mai important e că filmul e bazat pe o istorie reală a unui cuplu ?

Urmatoatele două sunt comedii romantice, usoare)) dar bune când nu vrei filme care să te pună pe gânduri?

3.The Royalatchmaker. E despre o tânără care caută perechi pentru alții, dar, evident, ea nu are noroc în dragoste… și primește oferta să găsească mireasă și unui prinț de Voldavia( sună a Moldovia), iar o parte din film e în România ??

4.Destination Wedding. E despre o femeie și un bărbat singuri de foarte multă vreme, dezamăgiți de fostele relații. Finalul, da, e previzibil??

Ați văzut careva din aceste filme? V-a plăcut sau nu??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *