Offline

Primul eveniment „Opriți burtica – eu cobor”

26/06/2018

„Opriți burtica – eu cobor” a avut loc, în premieră, la 7 iunie curent, și având în vedere că e noul proiect lansat de blogul Ladylike – de prietena mea Daniela Dermengi, mi-am rezervat măcar două ore din acea zi de muncă, pentru a ajunge la Berd’s. Frumosul și utilul eveniment a adunat 40 de participante, majoritatea graviduțe, iar unele deja mămici cu pici :). Desigur că, a arătat altfel decât evenimentele despre modă, turism, vinuri… 😀

7 speakeri profesioniști din diverse domenii au vorbit mamelor. Este vorba despre medicul ginecolog Maxim Călăraș, nutriționistul Elena Ozun, cosmetologul Ecaterina Lica, antrenorul-medic Denis Darabanschi, psihologul Anna Comendant, juristul Olga Comerzan și managerul general Antos Tatiana Ustica. Timp de o oră, fiecare speaker a comunicat cu participantele și a răspuns la întrebările acestora. Seminarul a avut drept scop să creeze o punte de comunicare dintre femeile preocupate de maternitate și profesioniști și să elucideze toate miturile știute din auzite sau descoperite pe internet.

Eu am asistat la „lecțiile” oferite de Elena Ozun și Tatiana Ustica, la celelalte sunt „restanțieră” :D, însă compensez eu cu partea practică sau… data viitoare 🙂 Din câte am înțeles, Daniela – care la eveniment era mămică în devenire, iar acum e proaspătă mămică – nu se oprește aici – nici cu privire la eveniment, nici la făcut copii 😀 Despre noile experiențe din viața ei citiți aici 🙂 

Ceea ce ar trebui să mai cunoașteți pentru viitor e că evenimentul a fost susținut de un șir de parteneri, iar participantele, practic, și-au răscumpărat biletele și chiar au primit și mai mult, având în vedere cadourile pentru bebeluși și mame. Așadar, seminarul merită investiția pe deplin – interacționezi cu profesioniști, petreci o zi interesantă, afli multe lucruri utile, faci noi cunoștințe și te întorci acasă cu cadouri. Sună bine, nu?! Da, mai ales pentru viitoare și actuale mămici!

Precizez că, partenerii evenimentului au fost cosmetica naturală AntosArt PoligrafBiantti – producător local de migdaleBrow bar & moreCasa LiaDoctor Lica SalonDulcinellaStudioul de fitness și nutriție Elena OzunEpilare definitivă cu laser diodaFarmacia Felicia cu brandurile Gianluca Mech și Maternea, Medpark, fotografa Olga Scorpanapa OM,  Pao CandlesPerna meaPrimul sens,  Vion Impex SRL cu brandurile Azercay, Saville și Sanosan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *