Fashion&Beauty

Rochii de mireasă, prezentate de designerii autohtoni la Moldova Fashion Days 2017

28/09/2017

Nu, nu mă mărit și nici nu caut rochie de mireasă, dar urmăresc noutățile și tendințele. După ediția de primăvară Moldova Fashion Days 2015, am scris despre rochiile de mireasă prezentate atunci de designerii autohtoni și observ că postarea aceea este accesată, practic, zilnic, de atunci și până acum. Cred că, e și clar de ce. Nunți și mirese sunt multe și e nevoie de inspirație și ajutor, iar acum când sunt și apar tot mai mulți creatori la care poți apela ca să coși rochia dorită e și mai bine, pentru că există alternativă înafară de saloanele de mariaj. Așa că am decis să vin cu o galerie foto cu rochiile de nuntă prezentate la ediția de toamnă Moldova Fashion Days.

Am ales mai multe modele, nu doar dintre acelea care „se văd clar” că-s rochii de mireasă, pentru că anul acesta am văzut mirese curajoase, nonconformiste, care au optat pentru roz, mocha și chiar negru, midi, scurt, așa că… veți vedea mai jos rochii în mai multe culori, dar și lungimi și modele diferite. Și, mai ales dacă, urmăm tendințele locale și optăm pentru 2-3 rochii pentru nunta proprie, atunci de ce să alegem doar alb sau doar lung, sau doar „prințesă”? Desigur că, fiecare-și urmează stilul și gusturile 🙂 

Și dacă tot am scris despre mirese și nunți, mai jos vă las și colecția lansată de Ponti – o premieră – special pentru „dezbrăcatul miresei”. E vorba de seturi de batiste și șorțuri.

Sper să vă placă și poate chiar să o găsiți pe cea care vă place sau designerul care să vă creeze rochia visurilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *