Fashion&Beauty | In the media

Breakfast in Paris, Shopping in Tokyo, Night in Rome

16/05/2017

Această postare e pentru a păstra (în siguranță) textul și fotografiile, care îmi plac cel mai mult, de la sesiunea foto realizată pentru revista mall-ului Shopping Malldova, ediția a X-a, care a fost lansată zilele trecute.

„Călătoriile au devenit o pasiune și o parte importantă în viața mea, din momentul în care am trecut prima dată de hotarele țării și am obținut prima ștampilă în pașaport. De atunci, gândurile mele mereu călătoresc spre o destinație nouă, valiza știe că nu se va odihni prea mult, iar pașaportul încă mai are multe file curate.

Acum, când număr 16 țări vizitate, îmi pare că am descoperit foarte puțin și îmi doresc tot mai mult și mai mult să călătoresc. Și nu e vorba de cifre, ci – de aventuri, descoperiri, senzații, culturi și oameni noi, delicii, dar și amintiri pe viață. Dacă nu ar fi anumite circumstanțe, probabil aș călători până aș obosi și chiar și atunci aș lua o scurtă pauză și aș continua, până vizitez tot ce îmi doresc sau…toate țările de pe glob 😀 

Fiecare țară vizitată mi se asociază cu un anumit loc, o stradă, o clădire, o culoare sau cu un gust. Ador să experimentez la capitolul mâncare și, neapărat, savurez bucatele tradiționale. În fiecare oraș, unde ajung, încerc, neapărat, deserturile tradiționale, pe unele – apoi le pregătesc acasă, fiind pasionată de gătit deserturi și amatoare de dulce, iar pe altele nu risc să le repet, căci știu că nu-mi vor reuși, de aceea merg pe variantă simplă – le cumpăr și le savurez alături de un latte aromat. Și aici, la Chișinău, am câteva deserturi și locații preferate, deja bine cunoscute, însă niciodată nu evit să descopăr și ceva nou”.

P.S. Îmi place tricoul pentru mesajul de pe el: Breakfast in Paris, Shopping in Tokyo, Night in Rome 😀 Sună bine 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *