Fashion&Beauty

Lucrurile care NU lipsesc din bagajul meu de vacanță

13/05/2016

Călătoriile mele, după o ușoară analiză, pot fi împărțite în două categorii: ateliere de lucru+excursii și vacanțe.  Și dacă la prima clasificare e ceva mai complicat, la a doua – totul e simplu. Cu bagajul e mai simplu. Pentru mine ”vacanță” e echivalent cu mare, soare, plaje, delicii culinare, excursii și preferabil – shopping.

Așa că revenind întrebarea care mi s-a adresat în mai multe interviuri, dar și cu diverse ocazii, iată ce nu lipsește din bagajul meu de vacanță. De vacanță la plajă, zic 🙂 De pașaport, bani, informații despre cazare și idei de vizitat și făcut, cred că nu mai e cazul să scriu cu detalii…

Costum de baie și rochița de plajă. De dorit 2 costume, sau chiar 3 și o rochiță ușor de îmbrăcat și dezbrăcat. Doar am zis că e vacanță cu plaje :), deci asta e vestimentația de bază. M-aș referi aici și la șlapi, dar de multe ori îi cumpăr de pe loc.

Ochelari de soare. Cu asta totul e clar 🙂 În primul rând – pentru protecție, apoi poate pentru fotografii… în care nu vrei să îți arăți ochii somnoroși 😀

Chipiu, pălărie sau o eșarfă. La soarele direct trebuie de ieșit cu capul acoperit, mai ales când sunt 30-50 grade în termometre. Așa că, aveți grijă!

Rujurile și altă cosmetică. De ce e altă cosmetică, pentru la mare și plajă, în general, în vacanțe e timpul să dai vacanță și tenului tău. Totuși, un balsam de buze e binevenit, iar un ruj pentru anumite accente e preferabil. De obicei am un balsam, un ruj în nuanță naturală și unul roșu. Iar, altă cosmetică – fond de ten, contur de ochi și rimel. Însă pot să nu fie folosite. Dacă e vacanță – fără complicații.

Lac de unghii. Poate sună straniu, mai ales pentru bărbați, dar, probabil așa a sunat și faza cu rujurile 🙂  Însă, fiind în vacanță, nu înseamnă că trebuie să ai unghii neîngrijite sau ojă sărită pe la jumătate de sejur 🙂 Pentru vacanța din vara 2016 încă nu am decis care-l pun în bagaj, cert e că am trei de la Avon – Oje din gama Gel Shine, pe care le găsiți în broșură: Fabulous (roșu), Emerald City (verde), Dazzle Pink (roz) și Top Coat (incolor) – ultimul strat de aplicat pe unghie. Lacurile acestea rezistă pe unghie 4-5 zile, așa că neapărat unul sau două se vor regăsi în bagajul de vacanță…mai ales când intri de câteva ori pe zi în mare și piscină 🙂 Sau poate mai cumpăr alte culori până atunci?!)

 IMG_20160507_130517 (1) - с эффектами IMG_20160507_130701 - с эффектами

Acestea sunt lucrurile care nu lipsesc, de obicei, din bagajul spre destinații fierbinți, desigur că, cu excepția rochiilor, tricourilor, pantalonilor scurți și alte chestii necesare, știți și voi  🙂 Plus că sunt și unele obiecte ce pot fi cumpăra pe loc, așa că nu e nevoie să îți ocupe loc în bagaj.

IMG_20160429_181107 - с эффектами

Vacanțe frumoase să aveți și să nu uitați acasă ceea de ce aveți nevoie!

Rămâne să mai decidem: Încotro?! 🙂

IMG_20160513_131142 - с эффектами IMG_20160513_131148 - с эффектами

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *