Traveling the World

În al nouălea cer

12/05/2016

Știți și voi, nu?…acele momente în care parcă toate merg bine și își au cursul lor, dar nu se mai întîmplă nimic senzațional? Acele momente când ai chef de nou, acele momente când vrei să faci ceva pentru prima dată, acele momente când vrei să-ți trezești toți fluturii așa încât să te ridice până într-al nouălea cer. De fericire, clar.

Nu am pornit să scriu că m-am îndrăgostit, chiar și dacă e așa nu voi recunoaște aici și nu acum, că e cu totul altă temă și trebuie să scriu mult 😀 

Dar dacă e să mergem pe nota asta romantică atunci o să recunosc că sunt îndrăgostită și iubesc cu pasiune…deserturile 🙂 Cel mai recent ”iubit” dulce l-am găsit la Cielo. 

Pe lângă o porție generoasă de paste cu trufe – una dintre specialitățile bucătăriei italiene

O nouă descoperire. Paste cu trufe #italiandinner #latedinner #pasta #truffle

A photo posted by Travelgirl (@cristina_gurez) on

am savurat un Fondant de ciocolată cu înghețată.  Le-am potrivit la o masă retrasă, cu lumânări, un vin bun și un recital live de jazz și sigur companie plăcută.

#bestcake #fondantcake #fondantauchocolat #happygirl

A photo posted by Travelgirl (@cristina_gurez) on

Auzisem că, pe facebook :D, acolo se obișnuiește ca în seri de weekend să fie recitaluri live de muzică bună, așa că noroc de tehnologii și de fete 😀 Trebuie să recunosc faptul că paste au fost cam multe ori…. eu sunt mică 😀 Dar, desertul și jazz-ul au generat acea stare de ”în al nouălea cer” că nu de alta, dar ”Cielo” în traducere din italiană e ”cer” 🙂

Let’s jazz tonight! #saturdaynight

A photo posted by Travelgirl (@cristina_gurez) on

Și deși am mai fost anterior când am făcut cozonaci cu #dreamteam, acum am descoperit o altă ”față” a restaurantului. Cea de noapte. Eu v-am mai zis că ador orașele și plimbările de noapte, dar și ieșirile în oraș, căci noaptea are magia ei. Iar Fondant-ul m-a cucerit mai mult decât Mousse de ciocolată pentru că e un contrast – cald și rece, alb și negru 🙂 

dupa 21 nu mâncăm ??? #mousseduchocolat

A photo posted by Travelgirl (@cristina_gurez) on

Acum doar mă gândesc să includ postarea dată în categoria Delicii sau să creez o categorie aparte despre locuri cu delicii? Mă mai gândesc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *