Traveling the World

Plajele din Kemer

27/05/2015

Cine nu știe că sunt îndrăgostită de plaje și mare, înseamnă că nu mi-a accesat blogul niciodată. 😀

Păi bine, deja am o colecție întreagă de plaje și de iarnă, și de vară, cu nisip alb, sau galben sau negru, sau cu piatră. Voi scrie curând o serie de postări cu plajele despre care nu am scris separat, că să vedeți și să analizați, unde e mai bine.

Acum vreau să vă arăt plajele din Kemer, Turcia. În Alanya și Belek, unde mai fusesem în 2010 și 2012 am avut parte de plaje cu nisip fin de culoare galbenă. De Kemer, auzisem că sunt plaje cu piatră. Așa și este, dar altfel nu poate fi pentru că peisajul e din acela extraordinar – plajă, iar la polul opus- munte și multă piatră.

Plajele din Kemer sunt parțial din nisip gri-negru și pietriș, intrarea în apă. Și în apă sunt pietre, dar e vorba de pietriș care nu e tăios și face un fel de masaj la tălpi 😀 Te obișnuiești. Asta nu m-a oprit să intru în mare, chiar dacă era aprilie, și apa era chiar… rece 😀 Vorba ceea, prima dată e mai greu 😛 Am savurat și marea și plaja. Abia aștept să descopăr noi plaje!

Vouă vă doresc doar plaje cu nisip fin! 😉

P.S. De data asta fără foto în costum de baie 😀

kemer (1) kemer (2) kemer (3) kemer (5) kemer (6) kemer (8) kemer (9) kemer (10) kemer (11) kemer (12) kemer (13) kemer (14) kemer (15) kemer (16)  kemer (18) kemer (19) kemer (20) kemer (21) kemer (22)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *