Fashion&Beauty | Offline

Primul magazin Oldcom

06/04/2015

Anul trecut am achiziționat o pereche de espandrile Oldcom deoarece majoritatea prietenilor le tot lăudau. Nu eram sigură, că sunt tocmai pe gustul și în stilul meu, dar am zis fie, mai cu seamă că nu erau scumpe. După aceasta, am înțeles eu cât sunt de comode și ușoare, ușor de curățat și se potrivesc atât la rochii, cât și la pantaloni. Bună invenție, zic eu 😉

Astăzi am participat la inaugurarea primului magazin Oldcom, pe strada Armenească nr.47, un pic mai sus de blvd. Ștefan cel Mare. Până acum aveau doar magazinul de la uzină și deja distribuție în supermaketuri. Acesta e primul, dar vor continua multe altele. Planul lor pe următorii 5 ani este ca toată lumea, toată lumea să poarte produsele Oldcom. Deja au colaborări cu câteva țări din Europa, Asia, America, iar peste o lună jumătate ajung și în Australia.

Dacă anul trecut tenișii și espandrilele erau într-o singură culoare, anul acesta sunt diverse și colecția nouă e în stil etno. Vestea bună pentru părinți… într-o lună-două va fi lansată și colecția pentru copii. 

Prețuri? Hm, sigur! Acestea sunt pentru dame, pentru bărbați… 😀 nu am atras atenția.

Espandrile – 89 lei

Teniși – 139

Cizme de cauciuc – 159

Apropo, au lansat și genți, tot în stilul etno. Drăguțe 🙂

Așadar, începând de mâine, ora 12.00, puteți merge la Magazinul Oldcom și procura propriile oldcoame 😀

oldcom (1) oldcom (2) oldcom (3) oldcom (4) oldcom (5) oldcom (6) oldcom (7) oldcom (9) oldcom (10) oldcom (13) oldcom (15) oldcom (16)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *