Offline

Cozonaci moderni și „ca la mama”

06/04/2015

De astăzi am început să conștientizez că până la Paște au mai rămas doar câteva zile. De câțiva ani nu mai simt sărbătoarea la fel, pentru că în Joia Mare nu mai simt mirosul de cozonac copt de mami și uneori nu ajung nici la vopsitul ouălor.

Ce-i drept cum totul în  prezent înseamnă schimbare, viteză și varietate și cozonacii nu mai sunt aceeași, nu în sensul că nu sunt buni… 😉 ci că suntem ocupați și preferăm să îi cumpăram și sunt la fel de buni. și avem și de unde alege.

Cel puțin, anul trecut am avut și cozonac de casă, și panettone italian, dar și cozonac Franzeluța pentru proba. A trecut-o cu brio. Anul acesta, probabil, vom cumpăra din nou, mai cu seamă că au gamă și mai variată, și mai inspirată.

Combinatului de produse de panificaţie „Franzeluţa” S.A. propune  consumatorilor săi, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, o gamă variată de produse: checuri şi  cozonaci tradiţionali, panettone şi figurine dulci.  Umplutura este variată şi gustoasă:  cu magiun, miez de nucă, mac, stafide, ciocolată, fructe zaharisite. Ornarea, la fel, vă va surprinde: glazură de cofetărie, talaş de cocos, marmeladă, arahide, fulgi de migdale. Toate produsele „Franzeluţa” sunt de cea mai bună calitate, proaspete și aromate.

„Franzeluţa”  pune accent deosebit nu doar pe produsele tradiționale, cozonacii, pasca, ruladele cu gem, dar și pe produsele moderne, cum sunt pannetone, ciocottone.  Scopul nostru este de a oferi consumatorilor noștri o gamă cât mai largă de  produse, pe gustul fiecăruia. Tradițiile și inovațiile sunt ceea ce caracterizează activitatea combinatului nostru”,  a precizat Victor Cojocaru, astăzi la ceremonia de sfințire a produselor pascale.

De altfel, în acest an au fost lansate și o serie de produse noi, cum este pannetone Ciocottone, checurile Pasiune, Armonie, Magie. Toate produsele pascale „Franzeluţa” sunt ambalate special pentru sărbătoare.

Pannetone, ciocottone?! Mmmm… sună delicios!

Apropo, produsele pascale „Franzeluţa” au fost binecuvântate astăzi, în cadrul unei ceremonii speciale, de către Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi Întregii Moldove. Evenimentul a avut loc în hala de producere a produselor pascale de la fabrica nr. 2 a Combinatului de produse de panificaţie „Franzeluţa” SA. Directorul general al combinatului, Victor Cojocaru, alături de colaboratori ai întreprinderii, au asistat la oficierea ceremoniei de sfinţire.

Directorul a precizat că este al treilea an, când în preajma Sărbătorilor Pascale, sunt sfințite produsele pascale „Franzeluţa”, iar tradiţia va continua în fiecare an.

Totodată, astăzi a fost dată în exploatare o linie nouă pentru produse de panificaţie în forme şi pe foi. Această linie va produce un asortiment larg de produse: pâine din făină de grâu, din făină de grâu cu secară, pâine de secara, chifle, colaci.

Deja miroase a cozonăcei… simțiți?! 🙂

P.S. Apropo, eu am fost în vizită la ei, anterior, și la capitolul igienă, m-au convins. De aceea, aleg produsele de panificație Franzeluța, iar tortul Poveste  e cel mai bun, anume la ei. 🙂

c4 c5 c6 c7 c8 c11 c14 c15  c18 c19 c20c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *