Offline

Brioșele Smart

17/12/2014

A fost o vreme când eram înnebunită după pregătit checuri, prăjituri, copturi și diverse fursecuri. Mai cu seamă vara când era plin de fructe și toate erau în grădina de alături. Chișinăul ne schimbă… 😀

Acum fac deserturi foarte rar, iar brioșe chiar nu am făcut niciodată până când… până am fost invitată la Muffins a la Bloggers, un eveniment pentru bloggeri, special pentru a cunoaște Smart Cafe – cafenea/bufet în incinta ASEM, Blocul F, unde poți savura ceva delicios pe parcursul întregii zile. Ceva italian: paste, salate și panini. Delicioase și proaspete.

Eu am ales o salată Caesar. De altfel, fac această alegere de multe ori în localuri noi pentru a face diferența. Pot să vă spun că salata lor chiar era cu frunze de salată proaspete și chiar mai delicioase decât în multe localuri „celebre”. Da, nu era cea mai delicioasă, dar Caesar – 28 de lei… să mai cauți și să nu găsești. Am văzut și cum arată un Panini și cât de apetisant e.

Totul făcut proaspăt, pe loc, rapid, drăguț. Administratorul, care lucrează zi de zi, alături de angajații săi, au spus că au dealeri concreți de la care procură zilnic fructe și legume în cantități deja necesare fără excese. 

De altfel, prețurile sunt destul de accesibile pentru asemenea delicii 🙂 Desigur nu toți își permit, dar sunt mulți. Potrivit proprietarului, zilnic la Smart Cafe vin în jur de 400 de oameni. Venitul nu este mare, dar satisfacția e mare.

Cei doi tineri entuziaști care au deschis Smart Cafe, au făcut-o pentru că au studiat la ASEM și atunci nu erau decât pateuri și ceai.

Să vă mai zic o chestie… muffins-urile bucătarilor de la Smart Cafe sunt mai delicioase decât ale noastre. 😀 Și sunt delicioase la ceai sau cafea, după gust. Dacă v-am făcut poftă, mâine dimineață, fuguța la Smart Cafe.  Ziua trebuie să înceapă și să sfârșească cu ceva bun întotdeauna. Uneori bun e echivalent cu delicios!

Eu închei cu niște fotografii din procesul de creație al brioșelor Smart 😛

IMG_5788 IMG_5795 IMG_5797 IMG_5851 IMG_5860 IMG_5883

Only registered users can comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *