Traveling the World

Și ne-am pornit #priNeamț

17/09/2014

E adevărat că săptămâna trecută v-am tot deranjat cu postările mele dese cu munți înalți și frumoși, cu multă bună-dispoziție, cu zâmbete, cu peisaje care îți taie răsuflarea și cu texte doar pozitive. Da, așa e. Și chiar așa a fost: pozitiv, frumos și memorabil.

Am peste 600 de fotografii… 😀 câteva video și atâtea gînduri, povești și impresiii că… sigur vor urma alte postări. Pentru că fiecare loc merită admirat pe din plin și nu în grabă, printre altele.

Până una alta, vă spun că e cea mai tare experiență din viața de blogger de până acum. 🙂 Pe lângă toate lucrurile frumoase, am și cunoscut oameni minunați, oameni care inspiră și motivează, oameni care schimbă gânduri…

Despre proiect, pe scurt:  5-11 septembrie 2014. Tot ce-a fost de văzut #priNeamt – ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru TurismConsiliul Județean NeamțPrimăria Piatra NeamțHotel Bistrița din DurăuBlue Air și Autoboca Rent-a-car.

Cu drag de #priNeamț 🙂 

Fotografii mai multe, aici: 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *