Traveling the World

Top – 5 destinații romantice ♥

14/02/2014

Dacă tot  sîntem în luna iubirii și se propun idei de cadouri, de evenimente și călătorii, vă propun și eu un mic top al destinațiilor romantice, în opinia mea, din cele vizitate. Deși, știți bine că locul cel mai frumos este acela unde ești tu, iar cel mai romantic e acela unde ești cu persoana iubită. Așa că oriunde nu ați fi – bucurați-vă de dragoste și sărbătoriți în fiecare zi! ♥♥♥

♥ Verona 

Deși de cele mai multe ori, Veneția este catalogat drept oraș romantic, Verona este de fapt, orașul îndrăgostiților. William Shakespeare l-a transformat in orasul dragostei eterne, iar casele iubților, care dăinuie si azi, amintesc de trecutul tumultuos al urbei. Astfel că, poți merge și face fotografii cu perechea în casa și ograda Julietei. Totodată, poți și trebuie 🙂 să urci sus pe o poartă și să puneți un lacăt, care ar însemna iubire veșnică și alături toată viața, dar și să scrieți  bilețele și dorințe de dragoste adresate Julietei. Vă puteți limba pe stradele Veronei, savura o cină delicioasă și mai puteți urca Turnul Lamberti pentru a admira o priveliște de nedescris. Puteți vedea mai multe – aici  și aici!

♥ Veneția 

De Veneția se spune că e unul dintre cele mai romantice locuri de pe glob și nu, în zadar. Un oraș ospitalier cu stradele înguste și puține. Cu multă apă, culoare și viață. Ce poate fi mai frumos decît o cină într-un ristorante cu delicii autentice italiene, o plimbare cu gondola sau cu vaporetto și o sesiune foto cu măști venețiene?! Și, apoi priveliștea de pe Grand Canale.. porumbeii prietenoși din Piaza San Marco și muzica clasică plăcută care completează atmosfera. Mai multe – aici!

♥ Viena

Este de departe un oraș frumos, în care ai nevoie de cîteva zile pentru a-i cunoaște „comorile”. O plimare prin StadtPark, o porție de ciocolate Mozart și o seară de concert la Opera de Stat. Romantic. Viena te face să iubești și mai mult. Aici detalii! 🙂 

 

♥ Varșovia

Nu mă refer la Varșovia nouă, nu! Partea veche sau Orașul Vechi, cum i se spune, e cea mai frumoasă parte a Varșoviei. Acolo găsești restaurante tradiționale, unde se gătește bine. Te poți plimba și poți savura castele foarte vechi, dar și clădirile multicolore lipite una de alta. ai găsești biserici frumoase și suvenire. Detalii!

 

♥ Cortina 

Dacă totuși, preferați zăpadă, atunci munții Alpi sînt perfecți pentru a vă sărbători iubirea. La 3 mii de metri înălțime sau jos puteți savura din deliciile din zona de munte. Mai puteți merge pe schiuri și să vă dați cu sania. Și de ce nu, o bătaie cu bulgări de zăpadă și o sesiune foto cu mult mult alb imaculat. Aici mai multe!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *