Offline

Povestea celor 2 prieteni: o fata si un baiat! Partea I

18/10/2012

Se întîmpla o dată demult, o fată și un băiat să se cunoască și să devină, pe cît de straniu, dar și normal, prieteni. La început străini, doar saluturi și întrebări generale. Apoi, au urmat discuții lungi, zilnice, frumoase și interesante. Totul era frumos, frumos ca în orice poveste cu zmei cum e și asta, de altfel. 😀

S-a început ca orice început, continuarea, însă…avea să fie mult mai mai… 🙂

Povestea lor părea să devină mai frumoasă zi de zi. Nu trecea zi să nu discute, cu mici excepții. Nu se certau, dar mai erau contradicții. Nu se supărau, iar dacă o făceau le trecea pînă la următoarea revedere.

Subiecte discutate îndelung…zîmbete! Bună dimineața! Noapte bună! Discuții banale, gînduri, opinii, sfaturi pentru băieți și pentru fete, respectiv.

Mesaje on-line, mesaje pe telefon, apeluri, întîlniri…așa cum e o prietenie de azi, una cu multe posibilități de comunicare! Nu erau departe, dar nu se vedeau des! Dar aceasta nu era o problemă… prietenia adevărată nu are nevoie de multe.

Au trecut ore, zile, luni și chiar…mai mult! Așa cum timpul schimbă totul, așa se schimba și relația lor! Ei știau bine și chiar discutau riscul relației lor pentru că în cele din urmă, nici unul nu credea în prietenia la nesfîrșit dintre o fată și un băiat. Glumeau adesea pe seama aceasta, dar nu credeau că va veni sfîrșitul care nici nu a venit, de fapt! Glumeau „îţi imaginezi noi doi într-o relaţie, cît de nebuni şi încăpăţînaţi suntem?!” şi rîdeau…rîdeau cu gust!

Fiecare își vedea, însă,  de viața sa, învăța, muncea, se distra, dar nicidecum nu rata discuţiile zilnice…

Totuși, lucrurile se schimbau…ceva era altfel!

Fata a observat că el se comporta altfel, emoții, priviri…Și a ajuns chiar el să recunoască în una din zile că îi este mai mult decîz o prietenă, că el vrea altceva, că vede un viitor frumos și…era frumos! Frumos! Atît! Doar vorbele!

Ea era indiferentă, ea își dorea doar acea prietenie, pe care să o păstreze și să nu o piardă, el însă…

Și de aici pornea un alt început, un început al sfîrșitului…Deși, nici unul dintre nu dorea să renunțe la ceea ce o dată a fost frumos și le-a colorat viața, era altceva care nu le permitea să continue așa şi totuşi, continuau, continuau să glumească pînă atingeau cele mai durereoase vorbe, dar aceasta era lovitura cu realitatea şi nimic mai mult.

S-au rărit discuţiile încetişor. După care fata şi-a găsit un iubit, unul pe care îl iubea , cu care totul era ca în poveşti cu prinţi, prinţese şi zîne bune!

Băiatul a hotărît să nu o mai deranjeze, deşi îi era prea greu ca să renunţe.

Rareori, vorbeau prin mesaje şi iarăşi întrebări generale, nimic în plus, nimic în minus…

La un moment dat şi băiatul a întîlnit o fată cu care totul era altfel, viaţa prindea culoare.

Ambii îşi găsiseră, un alt prieten, o altă dragoste… Fiecare dintre ştia că ambii sunt fericiţi!

După cîteva luni, băiatul îi scrie iar , banal, … „salut! ce faci?”……

Final

Va fi continuare dacă veţi cere 😀

Aştept comentarii!

Only registered users can comment.

  1. Aştept continuarea, căci într-o bună parte a textului mă regăsesc. Aş vrea să văd care va fi următorul pas.

    1. cred ca mai multi se vor regasi intr-un anumit moment pentru că textul porneşte de la un caz real, dar continuarea mai suporta schimbări… 😀

  2. Prin schimbare sper că nu te referi la prezentarea unui alt conţinut decât a celui real, ci doar la o redactare a textului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *