Offline

www.dopomoga.gov.md – pagină web dedicată refugiaților ucraineni

02/03/2022

O nouă resursă informațională web, dedicată refugiaților ucraineni, a fost lansată în seara zilei de 1 martie 2022, în cadrul Campaniei naționale „Moldova pentru Pace”, și  este disponibilă pe adresa: www.dopomoga.gov.md.

Pagina este structurată pe domenii de interes pentru persoanele refugiate și prezintă informații relevante, actualizate la zi și bazate pe surse veridice și oficiale.

Noua platformă a fost concepută ca un punct unic de acces la informații ce se referă la ajutorul de care pot beneficia ucrainenii în perioada de aflare pe teritoriul Republicii Moldova.

Detalii – https://dopomoga.gov.md/.

***

Новый информационный веб-ресурс, предназначенный для украинских беженцев, был запущен вечером 1 марта 2022 года в рамках Национальной кампании «Молдова за мир» и доступен по адресу: www.dopomoga.gov.md.

Страница структурирована по областям, представляющим интерес для беженцев, и представляет актуальную информацию, основанную на достоверных и официальных источниках.

Новая платформа была разработана как единая точка доступа к информации о помощи, которой могут воспользоваться украинцы во время пребывания на территории Республики Молдова.

Подробности – https://dopomoga.gov.md/.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *