Fashion&Beauty

Cum a fost la Moldova Fashion Days Rebirth… și două ținute de primăvară

27/04/2021

Moldova Fashion Days, în această primăvară, a avut loc, în pofida pandemiei, doar că având un alt concept – Moldova Fashion Days Rebirth. La 24 aprilie, online oricine a dorit a putut admira noile colecții ale designerilor autohtoni – multă culoare, țesături naturale, croieli deosebite… atât pentru mari, cât și pentru mici. Colecțiile pot fi văzute în fotografiile de aici.

Cel mai important e faptul că o nouă ediție Moldova Fashion Days a avut loc. A fost inedită și marcată de inovație, dar cu siguranță și eu și ceilalți ne dorim data viitoare un eveniment care să ne adune din nou și sperăm că se va întâmpla curând. E prea optimist să vreau să se fie asta la toamnă? 

Show-ul Moldova Fashion Days Rebirth poate fi urmărit aici.

Chiar dacă, recunosc, o perioadă nu am simțit atât de mult nevoia, acum tare mi-aș dori să ne revedem la evenimente și petreceri, mi-e dor de acea forfotă, de îmbulzeală :), de cozi la fotografiat și la vin spumant… deși, parțial am trăit aceste emoții cu câteva zile mai devreme de show, când, în calitate de Ambasador Digital, am făcut fotografii „la panou”, care era, de fapt, un Porsche Taycan 🙂 

Prima ținută. Din mai multe haine care erau puse la dispoziția noastră, am ales ceva în mărime S, XS nu era, plus nu voiam ceea ce port deseori, spre exemplu rochie sau sacou de culoare neagră etc. M-am oprit la o rochie trapez, m-am gândit că se va potrivi anume acestor pantofi. Și după câteva minute, mi-am dat seama că nu e vară :D, așa că am căutat și un sacou. M-am oprit tot pe maro 🙂 Am zis să fie o ținută cu nuanțe de maro. Ochelarii au fost „cireașa”. Nu mi s-au părut cei mai potriviți pentru mine, dar aveau „ceva”… 

A doua ținută… inițial nu am știut că e nevoie de o a doua 🙂 când credeam că, gata, mi s-a spus că facem și în alte haine. Eu aveam deja timp foarte limitat. Din hainele care erau, prima mi-a bătut la ochi fusta galbenă – mărime M, nu mărimea mea, dar am îmbrăcat-o și am zis că e ok. Și am potrivit și o bluză. Tot M era. Și parcă nu arătau „prea mari”. Oricum nu am mai pierdut timp 🙂 Peste 15 minute deja eram ieșită din platou. Și această rămâne a fi ținuta care mă reprezintă, în care mă simt bine și care aș putea-o purta cu diferite ocazii și-n diferite momente. Ochelarii au fost primii, la nimereală, dar m-au cucerit iremediabil. Eh, Tom (Ford), într-o zi vei fi al meu…))

organizatoriii sesiunii: Moldova Fashion Days

ținute: Julia Allert 

ochelari: Felicia Optic Center

automobil: Porsche Center Moldova 

foto: Von Lupu Photography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *