Offline

Particip la Târgul de Caritate #EndViolence. Haine, încălțăminte și accesorii – la prețuri accesibile

19/04/2019

După cum deja ați văzut pe Facebook și Instagram, am decis să mă implic și să particip la Târgul de Caritate #EndViolence, ce va avea loc marți, 23 aprilie curent, între orele 16.00 și 21.00, la Tucano Coffee Brasil (de pe Alexandru cel Bun – intersecție cu Bănulescu Bodoni).

10 jurnaliste, bloggere, actrițe şi interprete – Gloria Gorceag, Mihaela Strâmbeanu, Cristina Gurez, Valeria Chiriac, Dorina Gherganov, Svetlana Gore, Alina Jalauc, Corina Frumuzachi şi Alina Zavtoni participă la acest târg în susţinerea femeilor care suferă din cauza violenţei. Ele vor vinde haine şi accesorii din garderoba personală, iar banii îi vor dona primului centru de asistență și adăpost din UTA Găgăuzia destinat supravieţuitoarelor violenţei în familie – instituţia va fi deschisă până la finele anului curent în cadrul unui proiect implementat de PNUD. Invitata specială a evenimentului este Oxana Munteanu, fondatoarea brandului Kasandruta.

Vizitatoarele târgului vor putea procura la prețuri accesibile haine, încălțăminte, genţi, bujuterii și alte accesorii. Eu voi avea mai multe rochii, inclusiv noi, cu etichetă sau purtate o singură dată la un eveniment, pantofi și sandale – de asemenea, noi (comandate on-line) 🙂 bluze, fuste, accesorii. Și tare sper că voi reuși să vând mai multe piese, deși, recunosc, am emoții un pic, pentru că nu am mai participat la asemenea târguri 🙂

Mă bucur că particip anume la acest târg de caritate și sper să pot contribui cât mai mult posibil la deschiderea centrului în Găgăuzia prin donația pe care o voi face, iar acest lucru poate fi realizat și cu implicarea celor care vor veni să cumpere. Din păcate, violența în familie în țara noastră e un fenomen destul de frecvent și-mi doresc să vină ziua când numărul victimelor nu va mai fi atât de mare sau poate chiar nu va mai exista… Până atunci, mă implic pentru că-mi doresc ca proiectul acesta să fie încununat de succes.

Veniți la târg să spunem împreună „NU violenței!”! Ne vedem marți! 🙂

Menționez că, evenimentul se înscrie într-o campanie de colectare de fonduri pentru deschiderea primului centru social destinat femeilor care suferă din cauza violenţei în autonomia găgăuză. Până în prezent zeci de bărbaţi şi femei din ţară şi de peste hotare s-au solidarizat şi au făcut donaţii prin intermediul platformei de www.sprijina.md.

Centrul nou-creat va adăposti femeile şi copiii acestora  pe o perioadă de până la 6 luni. Angajaţii centrului le vor oferi consiliere psihologică, dar şi sprijin social şi juridic. Totodată, beneficiarele vor fi ajutate să îşi găsească un loc de muncă sau să îşi lanseze o afacere. Iniţiativa face parte din proiectul Combaterea violenței împotriva femeilor în Republica Moldova: explorând și învățând din soluțiile locale”, implementat de PNUD, cu sprijinul Republicii Coreea.

Vedeți aici câte ceva din ce voi avea la târg (mărimi haine – XS, S, M. mărimi încălțămine – 37,38,39). Prețurile „mele” încep de la 50 de lei:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *