Fashion&Beauty

6 lucruri pe care să le faci cu o pijama

23/02/2016

Probabil că, primul gând atunci când zici pijama e la somn și lene, dar dacă e să ne gândim mai bine, sunt multe alte lucruri pe care le putem face cu o pijama înafară de dormit.

Așadar, eu m-am gândit să vă propun o listă cu lucruri de făcut cu și într-o pijama.

Să dormi în ea. Dacă e pijama e somn, în primul rând, iar pentru un somn liniștit și cu vise colorate ai nevoie de o pijama caldă și frumoasă 🙂

Să o îmbraci. O îmbraci și o porți prin casă pentru că astfel vei simți că tot timpul petrecut în pijama e doar al tău și că nu ai obligații, dress-code sau alte cereri.

Să te bucuri de ea. Îmbraci o pijama și stai ziua întreagă (dacă e posibil) îmbrăcată în comoditate, culoare și liniște, și te bucuri că nu trebuie să o dai jos.

Să o dezbraci…:) Ca să îmbraci hainele de ieșit în oraș sau…vă las pe voi să continuați.

Să o faci cadou. O pijama e un cadou bun pentru orice situație și pentru oricine – femeie, bărbat, copii. Mai ales că se apropie 8 martie, o pijama poate fi un cadou ideal pentru mama, soția, fiica, sora, prietena ta. Și, desigur, cu orice altă ocazie pentru diverse vârste și gusturi.

Să o cumperi. Da, ca să faci toate cele de mai sus trebuie să cumperi întâi o pijama 🙂 Cele mai colorate, moi, din țesături naturale pijamale, dar și la prețuri accesibile, le găsești în magazinele Gloria – Unic, etajul 3; Gemeni, etajul 1; Zorile etajul 2. Vă recomand să urmăriți și pagina de facebook Gloria, pentru ca să cunoașteți toate ofertele și reducerile în timp util.

Iar dacă mai aveți idei de continuat lista, vă rog, în comentarii 😉

Cel mai greu e sã faci alegerea corectă! #GloriabyIradexTextil #pijama #bestchoice #happygirl

Фото опубликовано Travelgirl (@cristina_gurez)

pijama (3) pijama (4) pijama (6) pijama (7)  pijama (8) pijamaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *