Offline

Visul meu de copil…care nu s-a îndeplinit

16/02/2016

De mică îmi doream să fiu…nu, visul meu nu era să devin prințesă și să îmi găsesc prințul, eu îmi doream să devin balerină.

Pe la 5-6 ani, zilnic, din proprie dorință mergeam pe vârful degetelor pe covorul din casă, fiind inspirată de filme și concerte de balet de la TV.  Atunci îmi reușea. Și da, credeam că îmi va reuși și pe viitor, doar că nu erau circumstanțele potrivite, nici în satul natal, nici în raion, nici chiar peste ani la Chișinău. Mai târziu am făcut parte dintr-un cerc de dans, fiind elevă. Am învățat să dansez vals, tango, ceva cha-cha și populare. Dar, balet așa și… dar știu cu siguranță că voi găsi ocazia și voi îmbrăca fusta de tulle albă sau roz și voi savura un concert de balet profesionist undeva într-o altă țară. Sper 🙂 Vreo 5 ani mai târziu deja îmi doream să devin stewardesă ca să călătoresc mult. Și bine că nu am devenit…călătoriile și așa sunt 🙂

Despre visul meu de a deveni balerină nu cred că am mai vorbit cu vreo ocazie, dar fiind săptămâna trecută la lansarea noului parfum Avon – “Dreams”, prin care s-a relansat feminitatea, am fost îndemnate să visăm mai mult, dar și să ne amintim despre visuri, copilărie și frumos. Și așa mi-am răscolit gândurile. Mai ales că parfumul cu aromă de trandafiri, note lemnoase și în sticluță roz, mi-a amintit de fustița pufoasă roz de balerină și mă tot duce cu gândul la o primăvară frumoasă.

Și apropo de lansare, acolo am fost provocate să realizăm și un dreamcatcher – o plasă de prins și menținut visurile frumoase ca ele să devină realitate.

Începem realizarea unui prinzător de vise #dreamsbyavon #happyblogger

A photo posted by Travelgirl (@cristina_gurez) on

Acum știu sigur că orice îmi doresc sau voi dori se va realiza 🙂 Acum am un alt vis: să port noul meu parfum – Avon Dreams, într-o destinație nouă 😀

Plasa mea de prins visuri #dreamsbyavon #dreamscatcher #happyblogger

A photo posted by Travelgirl (@cristina_gurez) on

Și vă las cu mai multe momente parfumate de la eveniment.

a a1 a2 a3 a4 a6 a7 a8 avon1 avon2 avon3 avon4

foto: Avon/Ion Pleș Alexandru

foto principală: www.goodfon.su

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *