Fashion&Beauty

Pijama party

30/12/2015

Acest final de an m-a prins cu foarte multe activități. Printre toate astea, mi-am zis să fac, totuși, timp pentru ceva ce nu am mai făcut. Este vorba despre o sesiune foto în pijama sau, mai bine-zis, pijama party! 🙂 Și, a fost un fel de “prima dată”, pentru că fotografii în pijama nu am mai plasat niciodată pe rețelele de socializare și blog.

Eu nu sunt, neapărat, omul pijamalelor 🙂 Dar, bine,cred că, de data aceasta gândurile mi-au fost schimbate de pijamalele de la producătorul autohton GLORIA – companie lansată pe piața autohtonă în anul 2007, care oferă o gamă largă de pijamale și haine de casă din țesături naturale.

Eu am purtat două pijamale diferite. Mi-am ales una perfectă pentru anotimpul curent: bluză cu mâneci și pantaloni de culoare gri cu inimioare roz. Pe deoparte calmă, pe de alta așa un pic romantică sau copilărească chiar 🙂

Cea de-a doua e o rochiță cu capot. Rochița e bună și pentru sezonul mai cald, iar halatul e pentru orice anotimp și situație, în care îl considerați necesar. Această pijama este multicoloră, veselă, pozitivă, în care m-am simțit feminină 🙂

Principalul aspect pe care l-aș evidenția la aceste produse e că sunt foarte moi și comode, fiind făcute din țesături naturale.

De altfel, sunt zeci de modele și culori, și combinații, și pentru mari, și pentru mici, și pentru sărbători, și ehehhe… Și ca să mă asigur că veți ști de unde să vă procurați viitoarea pijama vă las și niște informații de localizare a magazinelor GLORIA. În centrul capitalei, puteți găsi la Zorile, et. 2 – platforma Din Inimă; CC Gemeni — et. 1, but. 218; și mai nou,  Unic, et. 3, lângă spațiul de joacă.

p p1 p2 p3

Only registered users can comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *