Fashion&Beauty

Gentuța fermecată

13/11/2015

Ieri-seară mă declaram tare fericită de noii mei parteneri de frumusețe zilnică  🙂 Prima bucurie e o gentuță aurie, inițial ai impresia că e un clutch auriu care s-ar potrivi perfect la o ținută allblack, dar… e o frumușică gentuță pentru cosmetică. 🙂 De altfel, tare chic și care e și o noutate pentru consumatoarele de produse beauty.

Daaaar… ce avem noi în gentuță?! 🙂 E vorba de produse cosmetice de bază, cele pe care eu le folosesc zilnic și care se găsesc mereu în gentuța mea pentru cosmetică.

Deci, fond de ten, rimel și ruj. Cam asta e ceea ce folosesc zilnic. Uneori, mai poate fi și un fard de obraz. Și cam asta 🙂 Farduri de ochi folosesc doar ocazional, iar creion/contur de ochi când am chef să accentuez privirea. În general, pun accent mare pe rujuri. De diverse culori – de la neutre până la culori tari.

Gentuța, dar și fondul de ten, rimelul și rujul sunt din categoria Luxe de la Avon. Apropo, toate s-au lansat foarte recent. Rujul și rimelul chiar ieri, dar să le luăm pe rând.

Fondul de ten. Eu am ales nuanța Natural Glamour – nuanța 3 din 5, așa cum tenul meu e mediu spre închis. Are o textură foarte fină, se întinde bine și nu lasă urme, pete. Ce m-a surprins de-a dreptul, e prima dată când aplic un fond cu miros proaspăt de flori, aloe vera sau citrice. Ceva așa, dar tare plăcut 🙂

a (2)

Rimelul. Din start, mi-a plăcut periuța. Aplicarea rimelului nu e partea preferată din ritualul de machiaj, iar periuța subțire cu fire bine definite are efect magic asupra genelor mele. Și nu mă enervează când aplic 😀 Noutatea acestui rimel:  e pe două părți, cealaltă parte are o periuță și o soluție albă, care se aplică la rădăcinile genelor – le face mai tari, rezistente și dese. Despre efecte, voi scrie mai târziu 🙂

a(1)

Rujul. Am ales nuanța Nude. Pentru că un ruj de culoare naturală, neutră, nu-mi lipsește niciodată. Mereu aleg rujuri mate, de această dată am zis să risc și am ales un ruj cu luciu. Prima impresie e bună, dar văd și reacțiile altora și vă mai spun apoi, ce și cum 🙂 Ce ține de calitate, însă, e cea mai bună. Nu usucă buzele, nu curge de pe buze și nu se îngrămădește. Nu se simte “presiune” pe buze.

a(8)

Așadar, fetelor, toate aceste produse le puteți găsi în noua broșură Avon. Nu uitați că o femeie frumoasă are succes mai mult, din start. Și deși naturalețea e frumoasă, trebuie să recunoaștem că, natura trebuie ajutată… un pic 🙂 Dacă veți folosi produsele, aștept impresiile voastre 🙂

De altfel, vin sărbătorile așa că e un cadou perfect pe care-l puteți face sau da idei pentru a-l primi 🙂

a(5)a (4) a (6) a (7)
a(3)

 

Only registered users can comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *