Traveling the World

Barcelona: Viața de noapte

24/07/2015

Barcelona never sleeps. Și cam cu asta v-am zis totul. Acolo nu se doarme nici ziua, nici noaptea. Acolo e all day, all night. Restaurante și terase pline la orice oră. Bulevardul Las Ramblas e mereu plin de turiști de peste tot, iar ofertele pentru restaurante și cluburi sunt dintre cele mai variate. 

Pentru odihnă adevărată și bronz de dimineață și mai ales pentru turiști ca noi care dau prin cluburi mai rar, mergeam la somn devreme. Dar, devreme în Barcelona e 12-1 noaptea 🙂 Și așa în fiecare zi.

club

În una dintre seri am decis că dacă tot am ajuns în Barcelona să mergem la un club, dar unul latino, spaniol, fierbine. Am mers la Atilla Club  (intrare gratis) – cel mai celebru club de dansuri latino din Barcelona. Ce-i drept e bine să te duci cu partenerul de acasă, dacă nu e și mai bine… găsești pe loc 😀 Chestia e că lumea nu dansează doar cum simte ritmurile piesei, ci dansează profesionist 🙂 Dar atmosfera e senzațională, iar eu mi-am reamintit cât de mult îmi doream în adolescență să dansez latino profesionist.

club1

Am ajuns și într-un club din Placa Rayal, în Las Ramblas. Jamboree (intrare 5 euro) este unul dintre cluburile recomandate în Barcelona. Foarte mici, cu poduri joase, fără aer. Cluburile la noi sunt mai ok 😀 Faza e că am intrat și vreo 20 de minute nu realizam ce nu e în regulă…Lipsea fumul de țigară, de tot. Ce bine! 🙂

Pentru cei care mergeți în Barcelona și vreți în club, organizați-vă voi ieșirile. Astfel, sunt diverse oferte de stradă care te costă între 10-20 euro, transport spre club, la marginea orașului, iar înapoi vii cu taxi, cel mai probabil. Însă până a primi acces, trebuie să mergi în localul menționat de ei și să consumi băuturi de o anumită sumă. În fine, în centrul Barcelonei și nu doar, sunt mai multe cluburi, pentru cei interesați, și deja singur decizi unde vrei, ce vrei, dacă vrei…

club5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *