Traveling the World

White fantasy

28/04/2015

Astăzi vin pe blog cu o altfel de postare. Eu am parte de zile minunate și de foarte mult soare aici, în Kemer. Vouă vă mulțumesc pentru like-uri, fără insistență, suntem deja 300… Eu zic că, încet, dar sigur… vom aduna un club al iubitorilor de frumos și călătorii!!!

Trebuia să fie postarea despre hotelul unde stau – Royal Palm Beach Resort 5*, dar am decis să nu vă arăt doar o clădire, scări și piscină. Aici e zonă de agrement, e mult spațiu, mult aer, mult verde și mult alb. Eu ador albul de vară, ador albul pe plaje, iată de ce am realizat o ședință foto într-o rochie dragă mie și într-o atmosferă albăăăă!

Hotelul are o arhitectură impresionantă, piscine multe de mai multe adâncimi, plajă de nisip și șezlonguri, diverse locuri pentru practica sport și de petrecut timpul liber: muzică bună, posibilitatea de a cânta la pian, de a servi ceva delicios, de a savura un cocktail cu fructe sau alcool, as you wish. Personalul e drăguț, deși uneori nu te înțeleg nici în engleză, nici în rusă, dar bine… totul are soluție! 😀 Minusul hotelului e că, clădirea principală are nevoie de o reparație urgentă, iar după… va fi perfect! Iar stelele vor fi 5 fără îndoială.

Decorul alb din grădinile și de pe plaja resortului m-a inspirat să îmbrac anume rochia asta și să merg desculță. Așa un fel de White Fantasy, așa am văzut eu!!! Dacă a fost o idee bună sau nu, deja vedeți voi… Pupicei din Kemer! Postările urmează 🙂

hotel (3)
hotel (2)
hotel (1)
m11
m10
m9
m8
m4
m3

mare1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *