Traveling the World

Gustul libertății

09/10/2014

freedom

M-am gândit de nenumărate ori ce contează cel mai mult și fie că nu am găsit răspunsul exact, fie erau prea multe.. Totuși, nimic nu contează… Da, nimic nu mai contează când ești la 1900 de metri altitudine, când toată lumea e la picioarele tale… la propriu, iar cerul îți pare la distanță de doar o ridicare a mânii drepte sau stângi…

Așa se întâmpla că pe 8 septembrie ajunsesem pe vârf de munte și totul părea atât de altfel. Adevărat au fost vreo patru ore de mers, prin apă, pământ, noroi, rădăcini de copaci bătrâni, poteci întortocheate și stânci abrupte. Dar chiar nu mai conta… sentimentul de sus e incomparabil!

IMG_20140908_181500

Atunci când am ajuns sus am simțit adevăratul gust al libertății. Am simțit eliberare, armonie și putere. Acolo nimic nu mai contează. Peisajele în verde viu te cuceresc, iar gândurile sunt mai frumoase, oamenii îți par mai buni și tu ești altfel.. Acel om liber care erai dintotdeauna, acel om care nu apreciază nimic mai mult decât gustul libertății, frumusețea clipelor trăite și optimismul că mâine va ajunge și mai sus…

Acel om care nu are wi-fi, telefon, computer, probleme, tocuri… 😀

https://www.youtube.com/watch?v=iXvkhA2WBQI

Apusul de pe Vârful Toaca (1904 m) e de-a dreptul memorabil și inspiră, iar experiența urcatului 8 km pe drum montan e cea mai tare experiență din viața mea de până acum. Acolo sus am realizat că am ajuns undeva unde nu m-am gândit și nici nu am crezut că sunt în stare. Da, deși a fost greu, probabil voi repeta experiența… pe alt munte… mai înalt!

Desigur, gustul libertății l-am simțit doar datorită…

5-11 septembrie 2014. Tot ce-a fost de văzut #priNeamt – ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru TurismConsiliul Județean NeamțPrimăria Piatra NeamțHotel Bistrița din DurăuBlue Air și Autoboca Rent-a-car.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *