Fashion&Beauty | Offline

Bloggerițe cu coronițe. Zi în care am fost alintate

15/08/2014

SAMSUNG

Totul începuse cu o invitație de la Lia. Era pentru prima dată când auzisem de așa eveniment. Și nu am stat mult pe gânduri…

Duminică, pe 10 august, am avut parte de un răsfaț ca la carte. Atelier de Feminitate a avut grijă să ne organizeze o zi de neuitat. Așa și nu am înțeles care au fost meritele noastre, pentru că atâta frumusețe…:)

Am făcut cunoștință cu complexul Vatra ,după care am trecut la esențial: crearea propriei coronițe. Recunosc că nu a fost nici greu, nici ușor. A fost nevoie de inspirație și RĂBDARE!!! Că în rest, fetele au avut grijă de toate: floricele, panglici, foarfecă, atenție și vorbe bune.

Ne-am cunoscut, am glumit, am râs și am… reușit. Fiecare bloggeriță a făcut propria coroniță, pe care și a purtat-o și a și luat-o acasă. Da, da, am o amintire frumoasă, creată de mine, și posibilă „din vina” fetelor drăguțe de la Atelier de Feminitate: Mihaela, Galina și Lia.

Experiența a fost una de-a dreptul nouă și interesantă. Dar, nu s-a încheiat aici pentru că atunci când nu te aștepți…

Am participat și la o degustare de vinuri Sălcuța. Am descoperit aceste vinuri parfumate. Mi-au plăcut: Tămâioasa de Sălcuța, Pinot Gris și vinul care încă își mai caută numele. (Voi scrie separat.)

Am primit și cadouri: un vin bun Sălcuța, ruj și mascara Avon, care încă nu s-au lansat pe piață, noi fiind primele care le încearcă și balsam de păr de la Wellness Land. 

Am savurat plăcinte de la Vatra și ciocolate de la Ciocoville. Am făcut numeroase fotografii pline de culoare. Și am obosit… frumos. 

A fost o experiență taaaare variată și colorată. Îmi dau seama că bloggingul e din ce în ce mai provocator și mai drag.

Și știți ce e cel mai frumos în toată chestia asta?! Mă gândeam că fetele de la Atelier de Feminitate, ne-au invitat pentru a le promova activitatea și pentru a promova partenerii lor. Lucrurile stau altfel. Fetele o fac din plăcere. Gratuit. Și găsesc parteneri care să bucure participantele la workshopuri. O fac pentru a face fericiți alți oameni. Eu zic că e taaare frumos ce fac ele. Eu am trăit emoții pozitive nenumărate. Pentru asta mulțumesc și mult succes în ceea ce faceți, pentru că vă reușește de minune!

P.S. Foto bune-bune, de admirat 🙂 vor fi un pic mai târziu. Weekend frumos! 🙂

Only registered users can comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *