Traveling the World

Victoria bloggerilor la Mamaia

18/06/2014

_MG_4080Start aventură. La 15 iunie, ora 23.00, a început un offline… SCURT. De 5 zile. După 9 ore de mers, am cucerit Constanţa şi am obţinut Victoria. Ne-am cazat la Victoria, mai concret ne-am cazat la acest hotel.

Vreme. Acum, din start, au apărut discuţii că vreme nu ştiu cum… E adevărat de la 6 la 8 dimineaţa a fost soare, apoi au venit norii, însă plaja şi marea au putut fi cucerite cu succes de bloggerii moldoveni. 😀

Totodată, am profitat de vremea mai puţin de plajă şi am mers cu telegondola, am văzut Mamaia de sus. Aşa cu emoţii şi frumuşel din cer… al nouălea cer. Că prima zi mereu e cea mai aventuroasă şi plină de entuziasm. Apa în mare nu e rece cînd în suflet e cald, iar cu aşa companie bună, e cald.

Soare. A doua zi când în Chişinău turna cu găleata, noi am avut soare. Daaaaa. Piscina şi marea ne-au primit cu mult drag. De altfel, a fost reciproc.

Hotel. Hotelul Victoria este amplasat strategic în zona Mamaia. E chiar pe plajă. Câţiva paşi şi cazi în mare. 😀 De 3 stele. Simplu, drăguţ. E dotat cu de toate. 🙂

Partea cea mai bună este că e amplasat pe plajă şi e chiar aproape de toată gălăgia şi distracţia şi terasele şi tot ce vreţi din zonă.

Partea negativă, e că atunci când au construit hotelul au cam greşit la sistemul de canalizare astfel că, s-ar putea să vă confruntaţi cu miros neplăcut în baie. Administratorul a spus că modificarea sistemului ar însemna dărâmarea hotelului şi construirea unuia nou. Oricum, la mare nu vii să stai în hotel, plus că mai vezi relaţia preţ-oportunităţi.

Au mâncare bună. 🙂 Nu au piscină. Au plajă cu şezlonguri cu înveliş moale, umbrele şi prosoape. Se face ordine în fiecare zi. 🙂

Ca zonă e perfect, ca lux, glam şi restul, vă arăt hoteluri în următoarele postări. 😛

Cea mai frumoasă parte din tot e că suntem pe litoralul românesc. Aventurile continuă. Norii cu soarele se tot luptă.

Alex Filipski, de la Voyage Center PHILIPSKY TOUR, e un foarte bun organizator, iar pentru asta mare MERCI!

Iar voi accesaţi MoldovaBooking.com şi daţi  şi câte un LIKE. 😛

P.S. Ieri a fost mai lux, azi e mai glam 😀 vedeţi apoi ce şi cum!!!

_MG_3830

_MG_3918

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *