Traveling the World

Verona

16/05/2013

Acum o săptămînă, am avut marea bucurie și marele noroc să merg în vacanță în Italia, despre care voi scrie și în alte postări și anume, despre Veneția, Verona, Lacul Garda, Gardaland și alte locuri memorabile.

Pornesc șirul de povestiri de la fotografia care a atras cel mai mult atenția și chiar unele însinuări amuzante. 

Totuși, atunci cînd mergi la Verona, sînt cîteva locuri obligatoriu de vizitat și cîteva lucruri de făcut. Unul dintre ele este balconul Julietei și curtea/casa ei. Acolo este o ușă cu multe gume colorate lipite pe ea- ceva de îndrăgoștiți, apoi o poartă pe care trebuie să urci sus, desigur asta e pentru cuplurile îndrăgostite, ca să își pună un lacăt, care ar însemna iubire veșnică și alături toată viața și un loc pentru bilețele și dorințe de dragoste adresate Julietei.

Cel mai popular loc din curtea Julietei este, totuși, chiar statuia ei. Aici, este legenda care spune că o dată ce ai mers acolo trebuie să atingi sînul drept al Julietei ca să ai noroc… noroc în dragoste și în general, noroc.

Aici, am stat vreo jumătate de oră și am așteptat pînă a trecut un grup de vreo 20 de persoane de prin Japonia, apoi niște italieni și apoi…. a meritat!

sinul julietei

Only registered users can comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *