Offline

Cei mai buni studenţi ai ţării – premiaţi!

24/12/2012

burse (1)

Cei mai buni studenţi ai ţării au fost, astăzi, premiaţi.

Programul Burse de Merit 2012 şi – a desemnat la 17 decembrie, curent, cei 50 de finalişti: 35 de la licenţă şi 15 de la master. Iar astăzi, în ajun de Crăciun, a avut loc ceremonia oficială de decernare a premiilor.

Atîta fercire şi atîta mîndrie poate nu am simţit în viaţa mea! Ştiu că par lipsită de modestie, aveţi dreptate…

Dar e atît de plăcut să faci ceea ce vrei pentru că vrei şi în final să fii şi premiat pentru asta şi să mai deţii şi titlul de „cel mai bun student al ţării”. Probabil va fi greu de trăit cu asta… 😀

Am trecut prin 2 probe, nici grele, nici uşoare….

1. Dosarul- CV, prestaţie academică, nivel de cunoaştere a limbii străine, activităţi extracuriculare etc.

După ce am depus dosarul am şi uitat, mă gîndeam că sînt atîţia buni…

2. Interviu în limbă străină – engleză sau franceză. Eu în engleză am susţinut interviul. Am discutat cu doi experţi străini care m-au întrebat cine sînt, de unde vin, cu ce mă ocup, ce planuri am… şi au zis o dată „Amazing!” şi o dată „Fantastic”! 🙂

După interviu chiar mă simţeam fantastic, chiar bine, deşi nu ştiam ceimaidăcă să cred că am trecut sau nu… dar şi aşa eram foarte fericită, eram împăcată cu sine, eram foarte bine! 

După proba doi mai rămînea aşteptarea… cea mai grea parte, dar cea care a Meritat!

Da, am fost anunţată că sînt finalistă şi nu am înţeles iniţial, cum să reacţionez, nici acum nu ştiu cum e să fiu printre cei mai buni, mîine cînd mă voi trezi cred că va fi altfel şi va fi mai clar! 😀

Vlad Filat a spus:  Sînteţi cei mai buni dintre cei mai buni. Voi sunteţi  viitorul ţării. Şi cel mai important obiectiv este educaţia, educaţia şi iar educaţia!

Maia Sandu ne – a spus: Aţi atins încă o victorie şi vă doresc să vă bucuraţi de multe altele, dar să ştiţi şi să aveţi puterea şi curajul să depăşiţi şi obstacolele!

A fost extraordinar… un eveniment cu adevărat grandios! Un vis devenit realitate, aşa spontan, dar aşa de frumos!

Acesta de fapt, nu e meritul meu, e meritul celor care au investit în mine timp de 20 de ani şi nu!, nu e vorba de bani… sînt lucruri mult mai valoroase… lucruri care nu costă nimic, dar în acelaşi timp sînt atît de preţioase! 

La concurs au aplicat 258 de persoane. Finalişti au devenit 50. 😉

P.S. Un interviu puteți citi AICI.

Only registered users can comment.

  1. felicitări! felicitări! felicitări! 🙂
    cum să pari lipsită de modestie, când e normal ca despre lucrurile bune să se știe. dacă ar fi mereu vești bune ca aceasta!
    să ai un an mai bun decât toți de până acum, la un loc! 🙂
    spor-t.

      1. intr-o postare pe facebook, am spus ca sfirsitul lumii e pentru naivi. Cei optimisti traiesc clipa frumos si spera la un viitor mult mai frumos! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *